A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Психологічна служба школи

Дата: від до Скинути

22 жовтня Всесвітній день людей з вадами мовлення

22 жовтня кожного року, починаючи з 1998-го, планета відзначає Всесвітній день людей з вадами мовлення. Від проблем з мовленням можуть страждати і діти, й дорослі люди. Перші — через особливості розвитку щойно сформованого мовного апарату. Другі — після отриманих фізичних чи психологічних травм. Людині, обмеженій у можливості усно виражати свої думки, важко дається комунікація з оточуючими. Існує багато розладів мовлення, але одним з найпомітніших та найтяжчих вважається заїкання або логоневроз — порушення плавності, ритму та організації мовлення. За різними даними, від заїкання в світі страждає від 1 до 5% населення. 

17:48 21.10.2022

СКАЖЕМО БУЛЛІНГУ "НІ" !!!

З метою запобігання та протидії булінгу , 04 жовтня в 1 класі проведено інформаційну бесіду "Скажемо булінгу "НІ!" В процесі якої учні ознайомились з поняттям "булінг", його ознаками, через що трапляється знущання.Було акцентовано увагу на таких питаннях як :"Якщо ти у ситуації булінгу", "Хто може й повинен захистити?.

17:35 04.10.2022

СТОП БУЛІНГ

23 вересня в 7-А класі  проведено бесіду СТОП БУЛІНГ . Під час якої діти ознайомились з поняттям "Булінг", його ознаками і видами. Було акцентовано увагу на таких питаннях як "Якщо ти у ситуації булінгу", "Хто може й повинен захистити?", "Відповідальність за  Булінг/його приховування". Головною метою цієї бесіди було: сформувати у учнів , нетерпимість до проявів агресії; розвивати співчутливе ставлення до інших; сприяти розвитку навичок надання і отримання допомоги.

17:35 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора