A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Психологічна служба школи

Дата: від до Скинути

Семінар - тренінг практичних психологів та соціальних педагогів на тему: "Особливим дітям - особлива увага..."

21 лютого 2019 року на базі Жашківського ЗЗСО I - III ст. №2  відбувся семінар - тренінг з метою вивчення інноваційних підходів в умовах сучасного сьогодення, щодо організації супроводу дітей з особливими освітніми потребами. 

19:55 21.02.2019

Заняття - тренінг для учнів 8 - го класу ( трьох модульна система проведення): " Толерантність, як основна запорука у вирішенні конфліктної ситуації".

На занятті учні мали змогу розглянути поняття толерантності та обгрунтувати його значення. Визначити для себе, чи являється кожин. та в які мірі. толерантною особистістю (тестова вправа).  

19:11 30.01.2019

Тренінгове заняття для учнів 7 – го класу: «Профілактика подолання насильства (БУЛІНГУ) в шкільному середовищі».

Під час тренінгу учні мали змогу ознайомитися з поняттями: БУЛІНГ, БУЛЕР, КІБЕРБУЛІНГ. Ознайомитися з видами та типами булінгу. Розглянули систему штрафів передбачену законодавством за булінг в закладах освіти.  Засвоїли правила поведінки під час булінгу ( що має робити підліток, щоб не стати жертвою булінгу).

20:19 25.01.2019

Бути здоровим - це круто!

Діти підготували вірші, прислів'я, гуморески. Були активними під час проведення ігор: " Вилучи зайве слово", " Корисно, шкідливо".

13:16 23.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора