A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всенародний день батька

  До Всенародного дня батька, який в Україні святкують у третю неділю вересня, у Жашківському опорному ліцеї №2 за участю другокласників і класного керівника Лясковської Л. Л. відбувся виховний захід «Тато – захисник своєї сім'ї та своєї країни». На жаль, через повномасштабну війну, не всі батьки змогли бути поруч зі своїми дітьми, тому що дехто хто із татусів захищає рідних та Україну на фронті від російських агресорів.

14:11 22.09.2023

Діти України за МИР!

   21 вересня в Україні та й в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Цей день для кожного мешканця нашої країни особливо щемливий. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на території нашої держави, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів. Тому найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. У День миру п’ятикласники Жашківського опорного ліцею №2 разом з класним керівником Осаволюк В. М. бажають всім спокою і перемоги, миру в сім’ях, в серцях та нашій рідній Україні!

15:01 21.09.2023

Міжнародний день миру

   21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру. Мир - це можливість спокійно вчитися, працювати, любити і поважати один одного.Учні 4 класу разом з класним керівником Бурлакою Л.П. " Читаємо і вивчаємо вірші до Дня миру разом Окей НУШ". Провели вікторину "Ми за мир".

14:49 21.09.2023

Укриття заграло барвами

 Під час повітряних тривог, коли діти спускаються до укриття,вони продовжують свої заняття: хтось малює, хтось спілкується, хтось навчається. Керівництвом ліцею та педагогами було вирішено розмалювати стіни різнокольоровими малюнками, щоб під час перебування  в укритті  психологічний та емоційний стан учнів не погіршувався, адже ці візерунки будуть позитивно впливати на настрій дітлахів під час годин небезпеки.

15:13 20.09.2023

Цікавий предмет "Я досліджую світ"

   Учні 2-го класу разом із класним керівником на уроці Я досліджую світ вивчали тему "Зміни". Другокласники знайшли їх багато: і в укритті, яке оновилося за літній період, і на стадіоні, де з'явився спорткомплекс, і в природі. А про зміни на шкільному подвір'ї за багато років діти послухали цікаву розповідь бабусі, яка зустрілася нам під час екскурсії.

12:49 19.09.2023

Урок ЯДС 4 клас

Хто з'їдає зелених корів? На уроці ЯДС діти 4 класу разом із класним керівником Бурлакою Л. П. досліджували комах. Ознайомлювалися із живими організмами (рослинами та тваринами). Створювали ланцюги живлення. Користуючись фото підказками виготовляли жучка сонечко.

15:37 18.09.2023

Олімпійський тиждень

У ліцеї було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту.

18:34 15.09.2023

Безпека дорожнього руху – це життя!

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі, тому традиційно в нашому ліцеї проводився тиждень безпеки дорожнього руху. 

16:47 15.09.2023

Павутинка в моєму дворі

 Пізнавально, цікаво подорожують, досліджують світ з інтегрованого курсу "Я досліджую світ" учні 3 класу (вчитель Швець О.П.).На уроці діти познайомились з класом "Павукоподібні", дізнались більше про "Бабине літо" і його зв'язок з павутинками. Спільно з батьками провели пошуково-дослідницьку роботу  "Павутинка в моєму дворі". Діти спостерігали за павутинням, перевіряли його на міцність, навчились правильно збирати. Також проглянути відео "Мереживо павучка" і милувались його дивовижними візерунками.

15:19 14.09.2023

Благодійна допомога для ЗСУ

  Війна відкриває людей по-новому. Це дозволило усім українцям відчути себе великою родиною та об’єднати свої зусилля для добрих справ.

15:46 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора