A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Волейбол зближує

   З 14 по 17 листопада відбулися товариські зустрічі з волейболу між 8, 9,10,11 класами. Ігри пройшли в запеклій та цікавій боротьбі. Учні отримали масу позитивних емоцій та заряд бадьорості. Як завжди перемогла дружба.

16:08 17.11.2023

Міжнародний день толерантності

  16 листопада учні 4 класу разом з класним керівником Бурлакою Л.П. переглянули мультфільм  "Каструлька Анатоля". За допомогою метафори — каструльки, діти зрозуміли, хто такі люди з особливими потребами та чому бути особливим — нормально.

21:11 16.11.2023

Мандрівка "Країною дорожніх знаків"

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо - транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, під час руху до школи і додому в 3 класі Швець О.П. провела урок - мандрівку "Країна дорожніх знаків". Протягом заняття діти розгадували ребуси, відгадували загадки, створювали малюнки і переглянули мультфільм  "Правила дорожнього руху".

13:14 16.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

У нашому ліцеї проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Класні керівники 8-А Гоменюк С.С. та 8-Б Панасюк О.М. разом з асистентами вчителів Коломієць В.В та Цимбал Н.В. провели ряд заходів, на яких висвітили теми: "Правила дорожнього руху", "Будь уважний на дорозі", "Дорожні знаки та сигнали світлофора".  Також старшими лейтенантами Жашківського відділення поліції Уманського відділу головного управління в Черкаській області було проведено тренінг на тему: «Безпека  дорожнього руху». Зокрема, старші лейтенанти розповіли про найбільш поширені порушення правил дорожнього руху як пішоходами, так і велосипедистами, а також нагадали правила безпеки на дорозі. Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

11:12 16.11.2023

Всесвітній день доброти

   Доброта – це один із найсвітліших проявів людської душі. Вона виражається у нашому ставленні до людей, тварин, навколишнього світу. Учні нашого ліцею вважають, що кожна людина має бути доброю, чесною, справедливою. І саме тому класні керівники разом з дітьми долучилися до проведення Всесвітнього дня доброти, яке відзначається 13 листопада.

16:31 13.11.2023

Всесвітній день доброти

   13 листопада кожного року в багатьох країнах світу відзначають чудове свято - Всесвітній день доброти (World Kindness Day).    Учні Жашківського опорного ліцею №2 взяли участь в акції до Всесвітнього дня добра. Соціальним педагогом проведено інформаційну бесіду :"Твори добро". Метою якого було розвивати вміння розрізняти добре й погане; навички колективної роботи.  Виховувати в учнів ціннісні орієнтири; здатність формулювати моральні судження; цікавість до гри; виховувати почуття порядності, милосердя, терпимості у ставленні до близьких і чужих людей; привертати до першооснов — Добра та Любові; вчити протидіяти злу; розвивати ідею самопізнання, дружнього ставлення, толерантних стосунків. виховувати любов до тварин, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.    Провели роботу з чарівними словами й привітаннями; пошук добрих слів; виконали вправи: "Побажай добра собі та всім", "Обери позицію","Кроки допомоги". Виконали тест: на скільки товариським є кожен із вас?

15:59 13.11.2023

"Урок Добра" до Всесвітнього дня доброти

  Соціальний педагог Жашківського опорного ліцею №2 провів з учнями 5 класу "Урок Добра" до Всесвітнього дня доброти, який щорічно відзначають в багатьох країнах світу 13 листопада.   На уроці ліцеїсти пригадували українські  прислів'я про добро і добрих людей, визначили "що таке добро?"; грали в ігри "Скажи добре слово другу" і "Заберу слово"; переглядали мультфільми про добро та на життєвих ситуаціях визначилися як себе поводять добрі люди.

15:07 13.11.2023

Всеукраїнський проєкт "Майстерня казок"

   Учні 4 класу Жашківського опорного ліцею №2, взяли участь у Всеукраїнському проєкті "Майстерня казок". Де пропонувалось декламувати на відеокамеру 8 римованих рядочків книжки "Майстерня казок".

13:16 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора