A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму, з першокласниками класоводом Лясковською Л.Л. проведено ряд заходів: бесіда "Правила для пішоходів", тематичний урок "Наш друг світлофор", практичне заняття "Переходимо дорогу"; заступник з виховної роботи Гвоздик І.О.  здійснила з найменшими школярами екскурсію до "Кімнати безпеки".

13:21 18.05.2023

Виховна година на тему: "Подорож музеями світу"

17 травня проводилась виховна година у 7-Б класі на тему: "Подорож музеями світу". Діти ознайомилися з особливостями культурної спадщини свого краю, своєї держави та дізналися багато нового про музеї світу. Учні занурювалися в унікальну атмосферу знань і краси, збагатили свій духовний світ та  розширили світогляд.

16:39 17.05.2023

Мій друг - дорожній рух!

Свої знання з правил дорожнього руху учні другого класу продемонстрували, відповідаючи на запитання вікторини"Більше правил знаємо - лихо оминаємо", створюючи малюнки, переглядаючи мультфільм. Учні усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях та дотримуватись правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я.

13:35 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора