A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відмінники навчання

Директор Жашківського ліцею №2 Рижук Л. О.  підбила підсумки за 2022-2023 навчальний рік. Ліцеїстам були вручені Похвальні листи за відмінні успіхи у навчанні, а переможці олімпіад були нагородженні Грамотами. 

10:02 01.06.2023

Із завершенням навчального року!

Дорогі випускники, учні, вчителі, батьки! Адміністрація Жашківського ліцею №2 щиро вітає Вас із завершенням навчального року!

22:02 31.05.2023

Школа молодого учителя 2022-2023. Підсумки першого року роботи

Завершила роботу школа молодого вчителя, яка працювала протягом 2022-2023 н.р. Молода вчителька англійської мови Смілянець О.М. свою трудову діяльність розпочала в нашому ліцеї. Тут вона вперше вчилась проводити уроки, відвідала уроки досвідченої колеги, знайомилась з вимогами до ведення шкільної документації. Тут набувала перший досвід вчительської роботи. Попереду в Олександри Миколаївни роки невтомної праці, тож бажаємо їй успіхів.

13:46 31.05.2023

Дай нам силу й відвагу Україні на славу

Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни. День Героїв 23 травня був заснований в 1941 році Організацією українських націоналістів (ОУН). День цей обрали не випадково: 23 травня 1938 року був убитий полковник армії УНР, державний, військовий і політичний діяч Євген Коновалець, один з головних ідеологів українського націоналізму. Починаючи з 1992 року свято ставало все більш популярним. У День Героїв вітають усіх, хто з ризиком для життя боровся за українську незалежність, а також віддають шану загиблим. Дата присвячена всім українським воїнам-лицарям Київської Русі, козакам часів Гетьманщини, повстанцям, Українським Січовим Стрільцям та воїнам армій УНР та УПА, а тепер ще воїнам АТО та російсько-української війни. Учні 8 класу також відзначили День Героїв України: провели виховний захід "Дай нам силу й відвагу Україні на славу".

16:26 23.05.2023

23 травня День Героїв

23 травня українці відзначають День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролися та  продовжують боротися за рідну землю протягом не одного століття. Українські Герої – це українці, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. Сьогодні ж це свято всіх захисників України від російської орди. З нагоди Дня Героїв 23 травня у Жашківському ліцеї №2 було проведено бібліотекарем Кравчук О.І. і класним керівником Маламурою С.П. бібліотечний урок «Герої не вмирають» учасниками якого стали учні 10 класу. Розпочали урок з урочистої хвилини мовчання. Учні переглянули освітнє відео до Дня Героїв, ознайомилися з виставкою книжок «Герої України», десятикласники презентували постери, присвячені героям України.

14:40 23.05.2023

Дитинству - безпечні дороги!

19 травня 2023 року в ліцеї проводились заходи для реалізації  щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

13:05 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора