A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека на дорогах

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладі проводиться з 15 по 21 травня з метою профілактики дорожньо - транспортного травматизму за участю дітей.

15:18 15.05.2023

Фотоквест до Всесвітнього дня Кульбаби

12 травня до Всесвітнього дня Кульбаби був проведений асистентами вчителя Цимбал Н.В., Стецюк С.В., та Коломієць В.В. фотоквест з дітьми інклюзивної форми навчання. На даному заході діти слухали розповіді про користь цієї рослини, вчилися плести вінки, розглядали будову кульбабки та з користю проводили час на свіжому повітрі. 

14:43 12.05.2023

Виховна година до Дня матері «Всім мамам до землі вклонюся»!

День матері — це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ — образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

14:05 12.05.2023

Вітаємо рій «Мудрі Сіроманці» з ІІ місцем у І міському етапі  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Цьогоріч I етап (міський) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувався в дистанційному форматі.  Рій «Мудрі Сіроманці» (середня вікова група) під час гри гідно і сміливо змагалися в конкурсах «Книга добрих справ», «Впоряд», «Рятівник», «Відун», квест-грі «Наша Черкащина» та з гордістю зайняли II місце. Юним джурам та їх наставникам бажаємо подальших перемог та завзяття!

12:57 12.05.2023

Змагання повітряного м'яча

    09 травня – День Європи. В спортивному залі нашого ліцею відбулися змагання з волейболу серед дівчат 2008 р. н. та молодші ( 9 клас та молодші).

17:46 11.05.2023

Щедрі дарунки бібліотеці

Поповнення шкільного бібліотечного фонду завжди мало велику вагу. Тому безмежну вдячність висловлюємо меценатам, зокрема Жашківській центральній районній бібліотеці, за безцінний дарунок – книжкове різнобарв’я. Учні ліцею матимуть змогу працювати з новинками у різних вікових категоріях. Це і: дитячі твори, зокрема казки і оповідання; детективи; комікси для старших класів; історичні матеріали про минуле нашого народу, зокрема про голодомор, Чорнобильську трагедію, події на Майдані Незалежності.

11:22 11.05.2023

Україна - це Європа

 З метою ознайомлення дітей  з країнами Європи, їх особливостями, досягненнями, традиціями, можливістю долучитися до європейських цінностей учні другого класу проглянули відео "День Європи в Україні, цікаво про найважливіше"  Підготували малюнки,перевірили свої знання під час вікторини"Нехай панує мир в Європі".

13:08 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора