A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день хліба (World Bread Day)

Всесвітній день хліба (World Bread Day) відзначається щорічно 16 жовтня. Свято було засновано у 2006 році з ініціативи Міжнародного союзу пекарів і пекарів-кондитерів. Вибір дати обумовлений тим, що 16 жовтня 1945 року було створено Продовольчу й сільськогосподарську організацію ООН, яка займалася розв'язання проблем у розвитку сільського господарства і його виробництва.

17:13 16.10.2023

Година спілкування "Козацькому роду нема переводу"

  До Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек що відбувається під гаслом "Вірю в майбутнє твоє, Україно!" з учнями 5 класу та бібліотекарем (Кравчук О.І.) була проведена година спілкування "Козацькому роду нема переводу". Де діти дізналися про історію козацтва.

09:45 16.10.2023

Екскурсія до бібліотеки учнів 1 класу

   Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів. Першокласники нашої школи завітали на екскурсію до шкільної бібліотеки. Їх вразила кількістю книг та різноманіття книжкових виставок.Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності свідчили про те, що їм дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія. Сподіваюсь, що бібліотека стане для першокласників улюбленим місцем для читання.

16:27 13.10.2023

Сонячні зайчики

  Пригода друга з теми "Факти та здогадки" предмету "Я досліджую світ" виявилась чи не найцікавішою для другокласників, особливо тоді, коли в похмуру погоду їх все рівно поспостерігали, дякуючи настільній лампі.

15:43 13.10.2023

НУШ в дії

  Ментальне здоров'я - дуже важлива річ у цей непростий час. Вивчаючи предмет "Я досліджую світ", учні 2 класу разом з класним керівником Лясковською Л.Л. досліджували явище сонячних зайчиків. Гарний настрій, посмішки супроводжували роботу по виготовленню поробки "Веселий зайчик". Такі хвилини дуже позитивно впливають на настрій дітей, а значить і на здоров'я.

11:23 11.10.2023

День ментального здоров’я

   З нагоди святкування Дня ментального здоров’я класні керівники разом зі своїми учнями підготували та провели всеукраїнський урок з ментального здоров’я «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» з метою показати дітям, як діяти, щоб опанувати позитивні практики турботи про себе, як долати стрес під час війни.

15:42 10.10.2023

Юні колекціонери

На уроці ЯДС учні 4 класу ознайомилися із поняттям - колекція. Як вона створюється, які бувають колекції. Віртуально відвідали музеї світу, де побачили багато цікавих колекцій. Потім діти ознайомили однокласників із своїми хоббі, які переросли у колекції.

12:12 09.10.2023

Змаганнях серед школярів Жашківської ТГ з шахів, шашок та настільного тенісу

Учні нашого ліцею брали участь у змаганнях серед школярів Жашківської ТГ з шахів, шашок та настільного тенісу. Тенісисти вибороли ІІІ місце в командному заліку. Команду представляли Лисий Артем та Волинець Дарина, яка зайняла ll місце в індивідуальному заліку.

16:58 07.10.2023

Практична робота на тему: "Надання домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях"

  На уроці з основ здоров'я у 8-Б класі вчителем Цимбал Н.В. було проведено практичну роботу на тему: "Надання домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях". Мета даного уроку полягала в тому, щоб учні навчилися надавати домедичну допомогу потерпілому.

19:52 06.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора