A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День ментального здоров’я

   До Дня ментального здоров’я заступник директора з виховної роботи Гвоздик І. О. з учнями 8 - А класу та педагогічним колективом провела гру «Будиночок, щоб не поїхати дахом». Щоб наші будиночки не «поїхали» треба рухатися по класі так, щоб «дах» не впав, але якщо листочок опинився на підлозі, то не сам собі його надіти, а потрібно попросити у ближнього про допомогу. При цьому «будиночок» у помічника теж має втриматися! Відпочиваємо, рефлексуємо, вчимося допомагати один одному, підтримуємо зв'язок відчуття дружньої атмосфери.

14:36 10.11.2023

Здорове харчування для дітей!

Твердження «Ваше здоров’я – у ваших руках» стає дедалі актуальнішим. Сьогодні було проведено майстер-клас "Тарілка здорового харчування" для учнів початкової школи, який мав на меті надихнути дітей до вивчення основ здорового харчування в цікавій та розважальній формі. Медична сестра Наталія Петренко звертала увагу учнів на тому, що здорове харчування приносить не лише добробут та відсутність недуг, але й сприяє розвитку почуття любові та поваги до самого себе, а також прагненню до здорового способу життя.

14:39 09.11.2023

Приймаємо гостей - спортсменів малої ракетки (настільний теніс)

4 листопада у нашому закладі проводилися змагання з настільного теніс, де брали участь 14 команд. Команди з  м. Жашкова, сіл громади Вороне, Скибин,  команди м. Могастирище, команди Ставище, команди с. Бужанка, команди  м.Умань І  місце - команда з Монастирища ІІ місце- команда з м. Умань ІІІ місце- команда з . Жашків

16:07 04.11.2023

Педагогічна конференція освітян

   30 жовтня в онлайн форматі було проведено Педагогічну конференцію освітян Жашківської міської територіальної громади з гуманної педагогіки на тему: «Світлими думками плекаємо нашу Перемогу!». 

15:09 03.11.2023

Фотомарафон учнів 3 класу "Мої осінні канікули"

Ось і закінчується осінь. Кружляє різнобарвний лист на вітрі. Ранками відчувається прохолода, вкрадаються перші тумани.   Осінь подарувала канікули  -  найкращий відпочинок для дітей. Як приємно гуляти в осінньому парку біля річки, читати книги, дивитись мультфільми, годувати кроликів, бавитися з котиком, радіти опалому листю, весело проводити час з друзями під час перегляду циркової шоу - програми.

14:38 01.11.2023

Веселі канікули

Приємно зустрітися з однокласниками під час канікул. Діти 2 класу пригадали цікаву інформацію про використання шрифту Брайля та спробували за допомогою пластиліну зобразити слово "Україна". А далі - веселі ігри на свіжому повітрі.

13:35 01.11.2023

27 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

    Щорічно в Україні відзначають День української писемності та мови. Цього року вперше  відзначався 27 жовтня.  Традиційно у закладах освіти проводяться заходи, присвячені українській мові та її вивченню. Відомий український педагог Василь Сухомлинський писав: «Мова – це віконця, через які людина бачить світ. Багата мова – багатий духовний світ, розвинуте почуття краси слова – велика моральна культура».

16:53 27.10.2023

Створення ігрового осередку для учнів

Освітній простір нової української школи потребує комплексного підходу. Сучасне оформлення складається з елементів, що утворюють гармонійну композицію. Тому наші творчі викладачі вирішили оформити осередок відпочинку для учнів 1- 4 класів.

15:55 27.10.2023

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

    Цьогоріч Україна вперше відзначає День української писемності та мови 27 жовтня. Це свято було започатковано Указом Президента України від 6 листопада 1997 року № 1241/97 «Про День української писемності та мови». 28 липня 2023 року Президент України підписав указ про зміну дати святкування з 9 листопада на 27 жовтня.

15:05 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора