A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Прикрашання укриття завершено!

  Весь педагогічний колектив та учні ліцею долучилися до розмалювання укриття. Діти та педагоги проявили свої таланти в малюванні. Кожен клас зі своїм класним керівником проявив свою творчість та фантазію.

15:29 04.10.2023

Всесвітній день захисту тварин

    Щороку 4 жовтня весь світ відзначає День тварин (Всесвітній день захисту тварин). Ця дата бере свій початок з 1931 року, коли на Міжнародному конгресі прихильників руху захисту прав тварин у Флоренції одноголосно була ухвалена пропозиція про проведення Дня тварин. Учні 4 класу познайомили однокласників зі своїми домашніми улюбленцями.

14:56 04.10.2023

Герої рідного краю

   Великий сум за втраченими захисниками: синами та доньками нашої Батьківщини. Учні 2 та 4 класів відвідали Алею Слави у центрі нашого міста, вшанували пам`ять загиблих земляків хвилиною мовчання та покладанням квітів. Діти разом зі своїми вчителями висловили глибоке співчуття Зайцевій Людмилі Степанівні - мамі Героя України Зайцева Олега Григоровича, яка в черговий раз прийшла до портрета сина.

15:57 03.10.2023

Покрова - свято Козацьке

  “Покрова - свято Козацьке”. Це назва навчальної гри, яку провела педагог - організатор Заплішна Т.М. з учнями 6 класу. Змагались два курені. Діти розповідали про історію створення свята Покрови, були учасниками інтелектуального конкурсу з теми козацтва. Цікаво пройшли конкурси кашоварів, колективний малюнок, гра “Так чи ні?”. Діти проявили творчість, згуртованість. Даний захід сприяв формуванню інтересу до історичного минулого українського народу.

14:00 02.10.2023

Міжнародний день музики

  У перший  день  жовтня відзначають Міжнародний день музики. Ця  дата для святкування вибрана не випадково, оскільки  осінь улюблена пора року творців прекрасного. Учні Жашківського опорного ліцею  №2  провели виховний захід "Її величність -  музика". На заході була створена атмосфера спілкування учнів з музикою,  яка сприяла розвитку творчих та естетичних смаків учнів та розширенню їх знань про мистецтво. Діти ще раз впевнились, що музика універсальна мова людства, яка не потребує ні словника, ні перекладача.

12:40 02.10.2023

Всесвітній день серця

В рамках Всесвітнього дня серця учні 3-го класу взяли участь у конкурсі тематичних малюнків серед учнів початкової школи на тему “Моє серце щасливе - коли немає диму".

14:57 29.09.2023

День захисника України

   Наша держава відзначає День захисника України - день, який щорічно святкується 1 жовтня. Саме цього дня Україна вшановує тих, на чиїх плечах тримається наша державність і незалежність, тих, хто ціною власного життя оберігає нас від наступу загарбників  і виборює нашу свободу.

13:30 29.09.2023

Урок ЯДС 4 клас

  Як врятувати хліб від цвілі? На уроці ЯДС учні 4 класу ознайомилися із наукою - мікологією. За допомогою лупи розглядали гриби трутовики, а з допомогою мікроскопу досліджували гриб, який називається білою хлібною цвіллю. Учні дослідили, що цвіль росте на фруктах і хлібові. Уживати їжу з нею не можна. Діти також дізналися, що аби вберегти продукти від цвілі, не можна зберігати їх у поліетиленових пакетах.

13:42 27.09.2023

Тиждень масового футболу УЄФА

   25 та 26 вересня на новому спортивному майданчику було проведено футбольний матч з нагоди проведення в Європі «Тижня масового футболу УЄФА», де взяли участь три команди ліцеїв №2, №3, №4.    Цей захід сприяє подальшій популяризації футболу серед всіх верств населення та особливо серед молоді.

15:41 26.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора