A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мій родовід  - мандрівка життям пращурів

   На урок в 3 класі (Я  досліджую світ) на тему: "Мій родовід  - мандрівка життям пращурів" діти підготували цікаві розповіді, світлини, вирізки з газет, спогади. Разом з батьками створили "Дерево роду". Ми, українці, повинні берегти пам'ять про своїх пращурів, адже це - історія роду, нашої країни, наша віра і сила.

13:44 28.12.2023

Привітання учнів 1- 5 класів з Різдвом Христовим та Новим роком

    26, 27 грудня у нашому ліцеї  лідери учнівського самоврядування привітали учнів 1- 5 класів з Різдвом Христовим. Незважаючи на повітряну тривогу, свято продовжилося в укритті. Школярі колядували, співали, танцювали, розповідали вірші та звичайно отримали солодкі подарунки.

10:15 28.12.2023

Лепбук "Моя Україна"

    Учні 3 класу разом з класним керівником Швець О.П. продовжують мандрувати містами України. Учні пригадали  визначні місця країни й спільно з батьками виготовили лепбуки, які наповнили завданнями: загадками, ребусами, приказками, легендами про Україну.

15:31 27.12.2023

Підсумковий урок-квест "Вишивані візерунки"

  20 грудня у 5 класі вчителем технологій Присяжнюк Л.Й. був проведений підсумковий урок-квест "Вишивані візерунки". Цікава подорож пізнавальними станціями захопила учнів. Команди дружно змагались виборюючи бали. Веселий настрій, щирі посмішки вирували у класній кімнаті серед учнів.

14:37 20.12.2023

Урок хімії з елементами STEM освіти

   Сьогодні Україна знаходиться на шляху інтенсивного розвитку і потребує значної кількості висококваліфікованих спеціалістів у інноваційній сфері, які стануть запорукою успішного економічного розвитку та конкурентоспроможності нашої держави в найближчому майбутньому. Тому в Україні започаткувалася власна система роботи з інтелектуально обдарованими дітьми. Адже навчання – це не просто вміння передати знання від учителя до учнів, це спосіб розширення свідомості і зміни реальності.

12:12 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора