A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Всесвітній день доброти

Дата: 13.11.2023 16:31
Кількість переглядів: 27

   Доброта – це один із найсвітліших проявів людської душі. Вона виражається у нашому ставленні до людей, тварин, навколишнього світу. Учні нашого ліцею вважають, що кожна людина має бути доброю, чесною, справедливою. І саме тому класні керівники разом з дітьми долучилися до проведення Всесвітнього дня доброти, яке відзначається 13 листопада.

  Першокласники разом з класним керівником Чернявською Л. М. підготували й провели «Урок доброти та милосердя». Під час уроку діти створили «Книгу доброти», сторінками якої стали долоньки дітей, де були написані добрі справи. Також першачки дивилися та слухали відеоролики про добрі вчинки, мультфільм «Добро дарує крила» і в них з’явилась потреба робити кожний день щось добре для своїх друзів, своєї сім’ї, школи.

Діти 2 класу разом зі своєю вчителькою Лясковською Л. Л. провели акцію «Подаруй дитині іграшку» та створювали малюнки на тему «Доброта врятує світ». Але найемоційніше діти розповідали про своїх домашніх улюбленців, любов’ю і ніжністю сіяли очі дітей тому, що дійсно своє тепло віддають домашнім улюбленцям.

Ліцеїсти 3 класу з класним керівником Швець О. П. посадили «Дерево добрих справ», власноруч виготовили «Квіти доброти та сердечка» з побажаннями творити добро. Учні зрозуміли, що найкращим засобом, яке формує людські стосунки, є слова, котрі йдуть від серця, виховуючи у людей повагу, людяність і доброту.

Класний керівник Бурлака Л. П. разом з четвертокласниками за допомогою інтерактивної вправи «Літаючий плакат» поділилися своїми думками про добро, для чого люди творять добро і чи легко його робити.

Отже, віддані людям тепло і душевна доброта обов`язково повернуться до вас. Бо ми послані на землю, щоб примножувати добро і красу. Хай оживає істина стара: людина починається з добра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора