A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання учнів 1- 5 класів з Різдвом Христовим та Новим роком

    26, 27 грудня у нашому ліцеї  лідери учнівського самоврядування привітали учнів 1- 5 класів з Різдвом Христовим. Незважаючи на повітряну тривогу, свято продовжилося в укритті. Школярі колядували, співали, танцювали, розповідали вірші та звичайно отримали солодкі подарунки.

10:15 28.12.2023

Лепбук "Моя Україна"

    Учні 3 класу разом з класним керівником Швець О.П. продовжують мандрувати містами України. Учні пригадали  визначні місця країни й спільно з батьками виготовили лепбуки, які наповнили завданнями: загадками, ребусами, приказками, легендами про Україну.

15:31 27.12.2023

Підсумковий урок-квест "Вишивані візерунки"

  20 грудня у 5 класі вчителем технологій Присяжнюк Л.Й. був проведений підсумковий урок-квест "Вишивані візерунки". Цікава подорож пізнавальними станціями захопила учнів. Команди дружно змагались виборюючи бали. Веселий настрій, щирі посмішки вирували у класній кімнаті серед учнів.

14:37 20.12.2023

Урок хімії з елементами STEM освіти

   Сьогодні Україна знаходиться на шляху інтенсивного розвитку і потребує значної кількості висококваліфікованих спеціалістів у інноваційній сфері, які стануть запорукою успішного економічного розвитку та конкурентоспроможності нашої держави в найближчому майбутньому. Тому в Україні започаткувалася власна система роботи з інтелектуально обдарованими дітьми. Адже навчання – це не просто вміння передати знання від учителя до учнів, це спосіб розширення свідомості і зміни реальності.

12:12 20.12.2023

Урок з основ здоров'я на тему: "Краса і здоров'я"

   19 грудня  у 8-Б класі вчителем Цимбал Н.В. був проведений урок з основ здоров'я на тему: "Краса і здоров'я", на якому учні розповідали про свої засоби догляду за шкірою обличчя та тіла, волосся. Ділилися своїми секретами догляду, читали склад засобів, якими вони користуються та обговорювали результат після їх використання. 

16:00 19.12.2023

Вулкан у банці

  Наші третьокласники дуже полюбляють експериментувати. Створити власний "вулкан" у банці - це цікаво та весело. Разом з класним керівником Швець О.П. діти створили макети вулканів і зімітували їх виверження.

11:34 19.12.2023

Міжнародний день чаю

   15 грудня в 7 класі класний керівник Коваль Валентина Петрівна та асистент вчителя Стецюк Світлана Василівна провели  фестиваль чайних церемоній до Міжнародного дня чаю. Учні отримали інформацію, що 15 грудня світ відзначає день чаю і метою проведення свята було привернення уваги суспільства і політиків до проблем продажу чаю, положенню працівників чайних виробництв. Діти розширили знання про історію походження чаю та ознайомилися з особливостями його приготування. Свято було сповнене ароматом, неперевершеним смаком та доброзичливою атмосферою.

15:25 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора