A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінгове заняття "Відвертість та довіра"

    28 лютого 2024 року педагог соціальний Маринчук О.Б. провела для учнів 1 класу тренінгове заняття "Відвертість та довіра", мета якого зрозуміти чи довіряють учні іншим людям і чи заслуговують вони на довіру та яким чином здобути довіру тих людей, яким ти сам хочеш довіритися.     Виконали вправи: "Презентація свого імені","Зоровий контакт", "Скажи мені хто твій друг" та "Подаруй усмішку", провели їх обговорення.

15:45 28.02.2024

Соціальний проєкт «Дякую».

    Стіна Подяки — американське свято, що набуває популярності в Україні. Мета соціального проєкту «Дякую»- подякувати Богу, ЗСУ, родині, друзям, людям, які надихають. Цього річ ліцеїсти Жашківського опорного ліцею №2 спільними зусиллями створили Стіну Подяки зі словами вдячності ЗСУ, воїнам — оборонцям, батькам, учителям, Богові, домашнім улюбленцям. Діти власноруч змайстрували Скриньку добра із закликом «Добро робити легко! Дякувати слід невтомно та дієво! Щодня!

15:40 27.02.2024

Обласна патріотична вікторина «Мова – генетичний код нації»

   На базі Черкаського обласного центру туризму і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради з метою популяризації української мови, відзначення Міжнародного дня рідної мови, а також виховання в учнівської молоді патріотизму та любові до Батьківщини з 21 по 29 лютого проходить  обласна патріотична вікторина «Мова – генетичний код нації».

12:03 27.02.2024

ЯДС. "Як невидиме може стати видимим? Таємні послання."

     Невидимі чорнила  — один з найстаріших способів вести секретне листування. Учні 3 класу із захопленням поринули у світ незвичайного та за допомогою простих інгредієнтів створювали магічні записи невидимими чорнилами. Працювали дружно, впевнено, весело й отримали масу позитивних емоцій.

14:44 26.02.2024

Інформаційний відеорепортаж

  24 лютого виповнюється 2 роки  від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 10  років тому з окупації Криму у 2014 році.    Кожен з нас до кінця свого життя буде пам’ятати ранок 24 лютого, який навічно залишив рани в наших серцях. 24 лютого ми прокинулись інші, інший народ, інші українці… Вибухи 24 лютого нас оглушили. Відтоді ми не все чуємо і не всіх слухаємо. Нам говорили: «У вас немає інших варіантів, аніж здатися». Ми відповідали: «У нас немає інших варіантів, аніж перемогти»    До другої річниці незламності  педагог-організатор Заплішна Т.М. провела для учнів ліцею інформаційний відеорепортаж.  Діти переглядали документальні  фільми: «Втрачений дім», «Ці кадри у пам'яті назавжди».  Учні усвідомили, що Ми-українці стали сильнішими, витривалішими, єдиною нацією, яка за один день здобула свою національну свідомість, як ніколи раніше.  Хвилиною Пам’яті, хвилиною мовчання вшанували  вічну пам’ять тих, хто віддав своє життя,  відстоюючи ідеали миру, добра, справедливості.  У глибокій скорботі згадаємо тих, хто  загинув за нашу Україну, хто зараз своїм життям виборює незалежність, цілісність  на нашої України, її мир і спокій, пом’янемо всіх цивільних людей і захисників, що загинули під час Повномаштабного вторгнення.

16:39 23.02.2024

День відкритих дверей у Київському національному університеті культури і мистецтв

    Мрія абітурієнтів Університету культури про День відкритих дверей  здійснилась. Днями учні 11 класу Жашківського опорного ліцею №2 завітали до вишу, аби ознайомитись з новими умовами вступу та остаточно визначитись із майбутньою професією.  На вступників чекала інформативна екскурсія університетом, у якому функціонують 10 престижних факультетів: кіно і телебачення; дизайну і реклами; музичного мистецтва; режисури естради; інформаційної політики і кібербезпеки; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; журналістики і міжнародних відносин; хореографічного мистецтва; івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу; театру та кіно.

12:48 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора