A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Землі

З метою виховання в учнів любові до природи, до своєї Землі з учнями 3 класу було проведено практичну гру "Сортуємо сміття - зберігаємо планету". Також діти переглянули відео "Планета Земля", зробили колаж "Любимо Землю ". Щоб примножити природне багатство, учні посадили біля школи зелені насадження.

20:27 23.04.2023

Виховний захід "Найбільше багатство - здоров'я"

13 квітня асистентами вчителя Коломієць В.В., Стецюк С.В. та Цимбал Н.В. був проведений Виховний захід на тему: "Найбільше багатство - здоров'я" для учнів, які навчаються на інклюзивній формі навчання. Мета даного заходу поглибити поняття про те, що для людини головне - це здоров'я, а здоров’я дітей залежить здоров’я нації, а значить благополуччя і добробут всієї України, її майбутнє. 

16:24 13.04.2023

Волонтерська допомога ЗСУ

Учні, батьки та працівники Жашківського ліцею №2 згуртувалися та  долучилися до благодійної допомоги на підтримку ЗСУ. Зібрали засоби гігієни для наших захисників, зокрема,  станки для гоління, вологі серветки, туалетний папір, зубні щітки та пасти, мило, пральний порошок та інше. Зібрану допомогу передали у благодійний фонд «Ми єдина Україна», який доставить на передову до українських захисників.

20:14 10.04.2023

Гутірка джур Черкащини.

07.04.2023 року відбулася виховна гутірка для джур Черкащини на тему: "Історія Холодноярської організації". Учасниками якої стали джури понад 70 роїв середньої і старшої вікових груп Черкащини в тому числі й наш рій "Мудрі Сіроманці" Всеукраїнська військово-патріотична Гра «ДЖУРА». Гутірку провела Катерина Купців, член громадської організації Поклик Яру

20:08 09.04.2023

Всесвітній день моркви !

4 квітня – дуже смачне та корисне свято для всіх поціновувачів свіжих овочів, яке називається Всесвітнім днем моркви. Випити морквяного соку, скуштувати морквяний пиріг чи просто похрумтіти соковитий коренеплід – в цей день можна робити будь-які морквяні страви, адже цей овоч не тільки надзвичайно смачний, він є джерелом великої кількості вітамінів та мікроелементів.

15:03 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора