A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Дата: 27.10.2023 15:05
Кількість переглядів: 25

    Цьогоріч Україна вперше відзначає День української писемності та мови 27 жовтня. Це свято було започатковано Указом Президента України від 6 листопада 1997 року № 1241/97 «Про День української писемності та мови». 28 липня 2023 року Президент України підписав указ про зміну дати святкування з 9 листопада на 27 жовтня.

   З нагоди відзначення Дня української писемності та мови охочі учні, учителі та батьки Жашківського опорного ліцею №2 долучилися до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Написання диктанту - це гарна нагода згадати шкільні та студентські роки, проте не перевірити свою грамотність, знання, а об’єднатися заради спільної мрії – ПЕРЕМОГИ!

   Т.в.о. директора Зоя Василівна Кирилюк запевнила школярів, що вони справляться з написанням, бо є справжніми патріотами, які хочуть довести, що українці не тільки грамотні, а й високодуховні, прагнуть жити в мирі та дружбі, дбати про розквіт своєї нації.

   Щоб розвантажити себе і подбати про психічне здоров’я після радіодиктанту учасники провели #руханкусилу від Олександра Педана.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора