A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Україна - єдина країна. День Соборності

Щороку 22  січня Україна відзначає День Соборності. Акт злуки став  історичним об'єднанням українських земель в одній державі. Сьогодні соборність для України означає деокупацію всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності з Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Третьокласники разом з класним керівником Бурлакою Л.П. долучилися до цієї події. Діти створили ланцюжок єдності, асоціативний кущ "Україна", провели вікторину "Символи. Україна. Факти", переглянули відео "Україна - єдина країна".

18:55 20.01.2023

Віртуальний флешмоб «Книжковий ланцюг єдності»

З нагоди державного свята Дня Соборності України, що відзначається 22 січня наш заклад долучитися до віртуального флешмобу  «Книжковий ланцюг єдності» у соцмережі “Фейсбук” та офіційних сайтів ваших закладів.

17:03 20.01.2023

STEM - технології на уроці "Світ невідомий"

Третьокласники на уроці ЯДС продовжують знайомство з містами  та областями України.Цього разу це віртуальна подорож до Львова у Музей народної архітектури та побуту "Шевченківський гай", де щорічно відбувається свято пампуха. Діти дізнались, що саме дріжджі надають пампухам м'якості і пухкості, також дріжджі - грибкові мікроелементи, які використовують для процесу бродіння.

09:21 20.01.2023

Учень 10 класу - учасник МАН

Учень 10 класу Осадчий Станіслав  спробував себе в ролі дослідника. Під керівництвом наукового керівника учителя історії Коваль В.П. Станіслав створив дослідницьку роботу, захистив її за допомогою постера на міському етапі. Об’єктом дослідження стала трипільська археологічна культура періоду енеоліту на території України. Робота  була відібрана до участі на обласному рівні. Бажаємо Стасу перемоги. 

18:16 10.01.2023

STEM – проекти з «Пізнаємо природу» на тему «Сонячна система».

28.12.2022 року ліцеїсти 5 класу презентували  STEM проекти з «Пізнаємо природу» на тему «Сонячна система». Виконуючи STEM – проекти, вихованці  створювали  власні бачення Сонячної системи в довільній формі, доповнювали  інформацією, використовуючи додаткові джерела.  Ліцеїсти протягом тижня відповідально поставились до моделювання проектів ,що  стимулює цікавість учнів до навчального предмету, посилює дух здорової конкуренції в класі та допомагає набути досвіду публічних виступів та самостійної проектної  роботи.

12:01 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора