A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Інтернет - олімпіада "На урок"

З 10 жовтня по 2 грудня проходила ХV  Всеукраїнська   інтернет - олімпіада "На урок" з української мови. Школярі 3 класу виконували цікаві та різноманітні  завдання, які розкрили їхні здібності. Також третьокласники були відзначені "Свідоцтвами" та  "Подяками", які надихнуть дітей і далі підкорювати нові вершини в країні знань!  Олімпіада  допоможе учням   покращити знання та підготуватися до подальшого вивчення  предмету українська мова. 

21:26 12.12.2022

Благодійна допомога на підтримку ЗСУ!

Війна змінила життя кожного з нас, змінила цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну й у нашу Перемогу. Із цієї вірою сьогодні кожен на своєму фронті продовжує робити усе можливе, щоб підтримати армію.

19:16 09.12.2022

Урок доброти

7 грудня в ліцеї соціальним педагогом Маринчук О.Б. проведено Урок доброти в 3 класі. Оксана Борисівна запропонувала учням творчі завдання  "подаруй тепло своєї долоньки", створення "дерева доброти". Метою заняття було: заохочувати робити добрі вчинки, проявляти доброту, пробачати помилки, розуміти чужий біль, підтримати у важкі хвилини, бути милосердним, формувати активну життєву позицію, розвивати вміння осмислювати духовні цінності.

21:07 07.12.2022

Уроки з елементами STEM - цікаво та легко!

Ми живемо у високотехнологічному суспільстві: у ньому велике значення має техніка і технології. Одним із напрямків розвитку природничої освіти є система навчання STEM, завдяки якій діти розвивають логічне мислення та технічну грамотність, навчаються розв'язувати поставлені задачі, стають новаторами, винахідниками.

20:12 07.12.2022

Українська хустка – оберіг жіночої вроди!

З давніх-давен хустка для українців була символом жіночності, вірності й кохання, а також оберегом. Дівчата та жінки носили її протягом усього року. При цьому хустина була обов’язковим головним убором заміжньої жінки.

18:32 07.12.2022

ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист!

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

17:53 06.12.2022

6 грудня - День Збройних сил України

 Класний керівник Бурлака Л.П. ознайомила третьокласників з історією святкування Дня Збройних сил України, школярі намалювали малюнки, тема яких  " Дякуємо за наше життя!"

09:47 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора