A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Психологічна служба школи

Дата: від до Скинути

Заняття для учнів 6 класу на тему: "Протидія булінгу у шкільному середовищі"

Учасники заняття підвищили рівень знань з питань запобігання жорстокого поводження та насильства. Ознайомились із поняттям: булінг; булер та  видами булінгу. Виробили знання та вміння визначати ознаки фізичного, психологічного, економічного та кібербулінгу над дітьми. Шукали способи допомоги, шляхи запобігання в різних ситуаціях з проявами булінгу в шкільному середовищі. 

11:07 30.09.2020

Заняття для учнів 5 - го класу на тему: "Бути здоровим - модно!"

З гарним настроєм та позитивними емоціями пройшло заняття з учнями 5 - го класу. У ході заняття діти з'ясували, що бути здоровим - це вміти правильно вести активний спосіб життя, правильно харчуватися та дбати про режим дня. Переконатись в цьому допомогли: вірші, прислів'я та виготовлення спільного фотоколажу.  

14:11 29.09.2020

Виставка малюнків на тему: "Бути здоровим - це круто!"

З учнями початкових класів було проведено заняття на тему: "Бути здоровим - це руто!!!" В результаті проведеної роботи дітям було запропоновано у малюнковій формі передати власне бачення здорової людини.  

09:10 08.09.2020

1 червня - День захисту дітей

1 червня світ відзначає День захисту дітей. Це ще один привід згадати, наскільки важливою є допомога дітям та виховання. 

15:48 01.06.2020

Емоційний інтелект. Як і навіщо його розвивати?

Щоб порозумітися, недостатньо говорити однією мовою. Недостатньо розуміти значення слів, які використовують співрозмовники. Багато інформації залишається поза словами: у діях, жестах, міміці, емоціях. Те, як емоції впливають на спілкування і життя, ретельно досліджують із кінця минулого століття. Вміння правильно розуміти і використовувати емоції у повсякденні науковці називають "емоційним інтелектом".

12:39 19.05.2020

Шановні педагогічні працівники, батьки та учні!!!

У період карантину психологічної підтримки потребують і дорослі (батьки, педагогічні працівники), адже події, що відбуваються у країні через поширення захворювання коронавірусом, можуть спричиняти загострення емоційно нестабільного стану, або зниження рівня стресостійкості. Дорослий, який відчуває невпевненість або знаходиться у стані паніки, не тільки не зможе допомоги, а ще й буде “токсичним” для дитини, поширюючи “вірус” емоційної нестабільності та вражаючи імунітет на рівні психіки.

15:45 06.04.2020

Тренінгове заняття для учнів 5 - го класу: " Всесвітній день компліменту""

На занятті діти мали змогу удосконалювати навички формування культури спілкування. Вчилися бути добрими, толерантними один до одного. З'ясували такі поняття як: толерантність, емпатія, доброта. Вчилися об'єктивно визначати свої позитивні та негативні якості, проговорювати їх. Описували відчуття  та емоції, які відчуває людина коли їй говорять комплімент, чи образливі - згрубілої  форми слова. Самостійно виділяли свої відношення до дітей, що створюють дискомфорт у колективі.  

14:10 26.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора