A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Психологічна служба школи

Дата: від до Скинути

Розвивальне заняття для учнів групи продовженого дня на тему:" Чарівний світ улюблених казок"

Під час заняття діти мали змогу пригадати казки відгадуючи загадки, продовжуючи прислів'я та граючи в гру  " Відшукай, відтвори, відгадай".  Вчилися висловлювати своє ставлення до  героїв тієї чи іншої казки; оцінювали їхні вчинки 

14:25 25.02.2020

Розвивальне заняття для учнів 1 - го класу: "Мій дружній клас"

На занятті першокласники мали можливість розібратися у своїх взаємостосунках з однокласниками. Ознайомилися з поняттями: доброта, толерантність, вихованість, подільчивість, дружба. Діти  визначали та описували  свій емоційний стан в даний момент. Вчилися розпізнавати емоційний стан свого товариша. На завершення учні 1 - го класу програли ряд тренінгових вправ:

11:52 18.02.2020

Лекція для учнів 8 -го класу на тему: "Загроза від соціальних мереж, комп'ютерних ігор"

 Учні мали змогу прослухати інформацію з даної теми. Переглянути відеоряд, що до загрози життя та здоров'я дітей, які можуть потрапити в небажані, неприємні історії. А головне - до кого варто їм звернутися в разі виникнення складної ситуації за допомогою.

14:30 17.01.2020

Заняття з елементами тренінгу для учнів 9 - го класу: "Як розпізнати суїцидальні настрої учня"

Заняття проводилося в рамках профілактики та реагування на прояви суїцидальної поведінки неповнолітніх з переглядом відео з подальшим обговоренням. Учасникам тренінгового заняття було надано інформацію про статистичні дані щодо проблеми самогубства, ознайомлення з мотивами суїцидальної поведінки, ознаками  суїцидальних намірів.

12:08 15.01.2020

Заняття для учнів 2 - го класу: "Подорож до країни Доброти"

Уявна подорож до країни Доброти, залишила у пам'яті дітей другого класу яскраві враження, позитивні емоції. Учні під час мандрівки дарували компліменти, складали казки, грали в ігри: "Квіткова галявина", "Розповідь за малюнком". З цікавістю переглядали відеоролики про добрі вчинки. 

13:56 26.12.2019

Заняття для учнів 4 - го класу: "Любов. Доброта. Терпимість."

Сформувати у дітей поняття шанобливого ставлення до оточуючих їх людей. З'ясувати, що таке  доброта, чуйність,  любов, терпимість. Визначити поняття толерантності у всіх її проявах. З'ясувати, яка людина є толерантною. Охарактеризувати самостійно ознаки толерантної людини. Допомогти учням усвідомити унікальність кожного.

14:12 18.12.2019

Тренінгове заняття для учнів 7 - го класу: " Я та мій клас"

Сформувати позитивні взаємини в класному середовищі. Вчитися встановлювати та підтримувати дружні стосунки. Вчитися регулювати власну поведінку в провокуючих ситуаціях. Підвищувати самооцінку учасників. Розвивати вміння правильно оцінювати себе та власні можливості. Познайомити інших із рисами характеру кожної дитини, її звичками та інтересами. Формувати бажання бути добрими, привітними, терпимими один до одного. Усвідомити відношення учнів свого класу до себе самого та свого до інших. 

13:02 17.12.2019

Виставка малюнків на тему: "Щаслива сім'я ..."

На виставці були представлені найкращі малюнки учнів початкових класів.Діти висвітлили тему взаємостосунків з батьками. Запропонували своє бачення щасливої сім'ї.

14:08 10.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора