A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Психологічна служба школи

Дата: від до Скинути

Адаптація учнів 1- го та 5- го класів

Вивчення особливостей психологічного та соціального адаптаційного періоду учнів 1-го та 5-го класів .Дослідження мікроклімату у класному колективі та структури взаємовідносин між учнями.

11:05 23.10.2019

Семінар - тренінг : "Шлях до успіху. Формування творчої особистості учня"

Міні тренінг, що було проведено з учнями 6-го класу в тісній співпраці спеціалістів психологічної служби та бібліотекаря школи. Дітям була запропонована  інформація, щодо користі літератури у підвищенні інтелектуальних та творчих здібностей школярів. 

09:37 16.10.2019

Заняття для учнів 9 – го класу: « STOP BULLYING!!!»

Під час заняття  учні мали змогу ознайомитися з поняттями: БУЛІНГ, БУЛЕР, КІБЕРБУЛІНГ, МОББІНГ. Ознайомитися з видами та типами булінгу. Розглянули ознаки та форми  булінгу. З’ясували хто із підлітків найчастіше стає «жертвою» булінгу. Проговорили наслідки булінгу Пригадали  правила поведінки під час булінгу ( що має робити підліток, щоб не стати жертвою булінгу). Переглянули систему штрафів передбачену законодавством за булінг в закладах освіти.  

11:29 18.09.2019

Тренінгове заняття для учнів 8 – го класу: « STOP BULLYING!!!»

Під час тренінгу учні мали змогу ознайомитися з поняттями: БУЛІНГ, БУЛЕР, КІБЕРБУЛІНГ, МОББІНГ. Ознайомитися з видами та типами булінгу. Розглянули систему штрафів передбачену законодавством за булінг в закладах освіти.  Засвоїли правила поведінки під час булінгу ( що має робити підліток, щоб не стати жертвою булінгу).                                                                                                                                Для успішної роботи в групі було створено  емоційно - комфортні умови, які забезпечили можливість кожного учасника тренінгу розкритись, краще зрозуміти один одного; та сформувати позитивне відношення один до одного.

10:53 18.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора