A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Найкраща, активна, спортивна сім’я!

 Сім’я Грабенків підвищує відповідальність за особисте здоров'я та здоров'я родини, пропагує і заохочує до занять фізичною культурою і спортом дітей та батьків,  розвиває і зміцнює в дітей почуття прекрасного в побуті, працьовитість, повагу до звичаїв і традицій рідного народу; виховує культуру здоров'я, почуття колективізму та взаємодопомоги.

16:52 20.05.2019

Проведення Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку „Європа починається з тебе“, присвяченого святкуванню Дня Європи в Україні.

День Європи — це свято Європейського Союзу, що відзначається як День Шумана, на ім’я міністра закордонних справ Франції Робера Шумана який 9 травня 1950 року звернувся до лідерів європейських країн із пропозицією почати процес об’єднання Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці України, щоб разом з українцями показати, що Україна — частина Європи. 

21:57 19.05.2019

Участь в турнірі.

Вихованці нашого закладу прийняли активну участь у відбірковому турнірі зі стрільби з пневматичної гвинтівки, присвячений пам'яті Мирослава Мисли. Організатори змагань: ВГО " Сокіл ", Центр НПВ Черкащини. Турнір відбувся на базі Центру НПВ .

13:54 14.05.2019

Виховний захід «Пісень опалених АТО»

За підтримки Сухого І.І. та співучого колективу районного будинку культури, 3-травня в приміщенні районної бібліотеки відбулася творча зустріч Майструка Олега Вікторовича, автора і виконавця «Пісень опалених АТО» на якому побували і школярі нашого закладу. 

09:18 07.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора