A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Переможці обласного конкурсу «Збережемо першоцвіти»

Згідно наказу від 25.03.2019 №1 «Про підсумки обласного конкурсу «Збережемо першоцвіти» визнано ПЕРЕМОЖЦЯМИ обласного конкурсу і нагороджено Грамотою комунального закладу «Черкаський обласний Центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» за зайняте:

09:01 03.04.2019

Спортивні змагання до Всесвітній дня здоров’я (7 квітня) та до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (6 квітня)

02 квітня відбулися спортивні змагання до Всесвітній дня здоров’я (7 квітня) та до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (6 квітня) між 5та 6 класами. Цікаве, видовищне й динамічне спортивне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за перемогу. Перемогу здобули учні 6 класу. Вітаємо переможців!

16:57 02.04.2019

Сміх продовжує життя!

Сміх прикрашає всіх, малий ти або здоровий. Якої національності ти не був, яку посаду не обіймав, смійся завжди! Сьогодні, 1 квітня, шкільна родина насолоджувалася присмаком яскравого гумору, адже до нас у заклад завітав заслужений працівник культури України, пісняр, поет, композитор, педагог, гуморист Гребенюк Володимир Якович. Ми гарно відпочили, посміялись, а також жартували, веселились,  глибше пізнавали культуру нашого народу!

16:40 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора