A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

У закладі провели заходи щодо запобігання булінгу.

Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний булінг. Булінг у перекладі з англійської – хуліганити, грубіянити, визначається, як утиск, цькування, дискримінація. Це тривалий процес свідомого жорстокого ставлення (фізичного і психічного) з боку дитини або групи дітей до іншої дитини або дітей. 

14:54 18.09.2019

Колізей, брахіозавр,гонки, американські гірки,китайська стіна.

 Чому люди так люблять подорожувати, а особливо діти? Подорож – це завжди відкриття чогось нового. Тільки відправившись у подорож, ми можемо побачити власними очима далекі країни чи міста, про які так багато чули або читали. А головне, подорож – це завжди яскраві враження, незабутні моменти життя, веселі спогади і безцінний досвід.Сьогодні школярі 1-6 класів мали змогу відправитись у Віртуальну подорож в шлемі віртуальної реальності 7D, а саме:

15:22 17.09.2019

10 вересня відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам.

 Оскільки останнім часом спостерігається зростання суїцидальної активності населення і дітей у тому числі, виникла потреба в організації профілактичної роботи щодо попередження суїцидів серед дітей та підлітків. З метою запобігання участі неповнолітніх у таких небезпечних  суїцидальних групах (іграх), квестах, контентах соціальних мереж  «Instagram», як «Біжи або помри», «Рудий Лис», «Синій Кит», «Червона сова», у школі  до Дня запобігання самогубствам для дев’ятикласників було проведено заняття про причини та наслідки самогубства, так як 10 вересня відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам. До  заняття були запрошені :

15:05 10.09.2019

Вітаємо команду нашої школи «Мудрі Сіроманці» із ІІ місцем у військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») .

5 ЧЕРВНЯ 2019 РОКУ НА БАЗІ ЖАШКІВСЬКОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ № 1 ПРОЙШОВ ПЕРШИЙ (МІСЬКИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "СОКІЛ" ("ДЖУРА"). Неймовірна згуртованість, сильний командний дух та мистецтво розуміти один одного без слів дозволило нашому рою завоювати IІ місце серед семи роїв Жашківського ОТГ. Пишаємося Вами та бажаємо успіху в подальших іграх!

18:38 08.06.2019

ІІ місце в загальному заліку військово-патріотичній грі юних друзів прикордонників присвячені 101-річниці створення прикордонних військ України

28 травня на стадіоні ім. Гагаріна відбулася військово-патріотична  гра юних друзів прикордонників  присвячена 101-річниці створення прикордонних військ України та з нагоди Дня вшанування ветеранів- прикордонників усіх поколінь. Команда "Мудрі Сіроманці" гідно змагалися з суперниками та відвоювали ІІ місце в загальному заліку. 

17:39 28.05.2019

Чемпіонат України з перетягування канату - 2019.

Жашківські атлети – знову фіналісти змагань з перетягування канату. 26 травня на майданчику національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) в м.Київ, де проходили одразу три змагання з перетягування канату: Чемпіонат України, Чемпіонат України серед студентів та Відкритий чемпіонат міста Київ.Цього разу до складу жашківських команд увійшли спортсмени, котрі брали участь у змаганнях вперше: це 15-річна учениця міської школи №2 Лещенко Анжеліка та 49-річний депутат Жашківської міської ради Микола Цимбал (до речі, вони на сьогодні наймолодша та найстарший пулери жашківських команд). Тож вітаємо їх із дебютом! Вітаймо наших спортсменів із призовими місцями! Та бажаймо успіху їм на Кубку України, що проходитиме у вересні!В результаті надлюдських зусиль чоловіча команда з перетягування канату Жашківської громади посіла друге місце, жіноча – третю сходинку. 

17:29 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора