A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Цікавий урок з біології у 7 класі

Цікавий і змістовний урок пройшов для учнів 7 класу з біології 22 жовтня тема якого «Молюски. Лабораторне дослідження №5 «Будова мушлі молюсків». Семикласник Грабенко Максим приніс свого домашнього улюбленця, найбільшого наземного равлика в світі - Ахатину гігантську або Гігантський африканський равлик. Максим розповів нам на уроці способи догляду за тваринкою, розмноження, харчування та багато чого цікавого та веселого. Школярі мали змогу краще вивчити будову тіла та мушлі.

09:43 01.11.2019

Проведення І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

28 листопада у Жашківській ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 відбувся І етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології у 2019-2020 н.р. За результатами олімпіади були визначені переможці серед 8- 11 класів, які 15 грудня на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів будуть продовжувати змагатися у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади у 2019 році. Бажаємо перемоги!

09:25 01.11.2019

Традиційний осінній суботник

Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. А школа - наш другий дім.  І у ньому має бути чисто та затишно. 23 жовтня 2019р. з метою поліпшення санітарного та естетичного стану території нашої школи, учні 5-11 класів та вчителі вийшли на традиційний «Суботник». В результаті було впорядковано пришкільну територію: спортивний майданчик, квіткові клумби, прибрана територія біля центрального входу та навколо приміщення школи. Дітки, як мурашки, підмітали, загрібали, впорядковували клумби. Чудова погода та працьовитість учнів забезпечила гарний настрій та ефективну роботу. ДЯКУЄМО ВСІМ  ЗА ГАРНУ РОБОТУ!!!

20:26 23.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора