A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

«Тату, таточку, татусю».

У третю неділю вересня в Україні відзначають Всенародний День Батька. Хоча це свято не набуло статусу офіційного, але стає все найбільш популярним в суспільстві.  З нагоди Дня батька в Жашківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 школярами 3 класу та класним керівником Лясковською Л. Л. був проведений  виховний захід «Тату, таточку, татусю». Діти розповідали про свою любов до татусів, про розуміння того, яку роль у сім’ї відіграє тато.

21:00 18.09.2020

Дари Осені - 2020!

Вже традиційним стало проведення виставки дитячих робіт з овочів та фруктів “Дарунки пані Осені” в Жашківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2. І  кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт!

20:52 18.09.2020

Однією із рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України було проводити заняття на свіжому повітрі.

Однією із рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України було проводити заняття на свіжому повітрі. Заняття на свіжому повітрі у нашій школі наразі дуже актуальні. Для шестикласників факультативні заняття проходять з неабияким задоволенням, особливо, коли такі цікаві теми «Плодово-ягідні лікарські рослини. Практична робота №1. Дегустація виробів з плодово-ягідних культур». Під час вивчення теми школярі ознайомилися з цілющими рослинами, їхнє значення в житті людини, який зв’язок біології з медициною, вивчили  традиційні та нетрадиційні методи лікування захворювань,  використання рослин для профілактики та лікування захворювань.

21:23 16.09.2020

«Уроки на свіжому повітрі - це дійсно круто!» - відповіли десятикласники.

З 1 вересня українські школи розпочали навчальний процес в умовах адаптивного карантину. Вереснева погода цьогоріч, як ніколи, дає можливість організувати навчальний процес згідно рекомендацій МОЗ та МОН.  «Уроки на свіжому повітрі - це дійсно круто!» - відповіли десятикласники.  Школярі із радістю та ентузіазмом віднеслися до такого нововведення – на свіжому повітрі і правда думається легше!

21:20 16.09.2020

Особливий першовересень 2020

1 вересня 2020 року для усіх нас стало особливим, навіть, на жаль, помітно «закоронованим». Першовересень таки потішив дітвору можливістю по-справжньому відчути себе учасниками освітнього процесу і нарешті завітали до ошатних класів на свої перші у цьому навчальному році уроки, хоч і без традиційної урочистої лінійки. Приємно, що педагоги, учні та батьки, оволодівши попередньо усіма можливими та доступними засобами, оригінально та по-родинному щиро привітали один одного у соцмережах на широкий загал, а вже у навчальних закладах вимушені були дотримуватися усіх рекомендацій та обмежень. Звичайно, ж хвилювалися усі: і діти, і батьки, й учителі, та неабияк – наймолодші – першокласники і найстарші – випускники. Традиція велелюдного урочистого свята упродовж десятиліть єднала покоління у пам’ятних лінійках, спільних з батьками перших уроках та гамірних фотосесіях. А тепер вимушено настав час масок, дезінфекторів і взагалі – навчання у незвичному форматі. Але все ж – навчання! Ось такий він, наш  першовересень: щедрий на дитячу радість, особливий на карантинні обмеження, однак рясний на батьківську любов і підтримку, завдяки яким все обов’язково вдасться! Успіхів вам, діти, терпіння і натхнення, педагоги, віри і мудрості, батьки!

20:32 03.09.2020

ПАМ’ЯТКА БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ ДЛЯ УЧНІВ

Ось і розпочинаються літні канікули. Як завжди, кожен з нас проведе їх по-різному. Подорожі, екскурсії, море, гори, походи, багато друзів — все це чекає на вас влітку. Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! Але також закликаємо Вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсований:

18:40 27.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора