A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Чарівний світ творчості

Дата: від до Скинути

Великодній кролик – символ Паски. Саморобка з кольорового картону.

Великодній кролик – символ Паски у християн західного обряду. У православній церкві цей милий атрибут поки ще набирає популярності. Але діти з радістю створюють великодніх кроликів і зайчиків своїми руками.  Вихованці гуртка"Умілі руки" із задоволенням виготовляли великодніх зайців.

13:40 25.04.2021

Улюблені персонажі з мультфільмів . Аплікація

Аплікації для дітей - це одназ найулюбленіших ігор і забав. Але ж саме граючи, діти вчаться! Вони поступово освоюються в світі кольору і форм. А ще, вони отримують задоволення від того, що самі, своїми руками, можуть створити красу

10:01 20.04.2021

Аплікація "Весела хмаринка"

Аплікаційна діяльність вихованців гуртка "Умілі руки"  є дуже ефективним засобом їхнього гармонійного й різнобічного розвитку. Творча робота розвиває мислення та моторику рук, сприяє формуванню сенсорних уявлень і розвиткові мовлення, пробуджує фантазію, активізує спостережливість, виховує волю, розвиває окомір, відчуття форми й кольору. Заняття аплікацією сприяють інтенсивнішому розумовому, моральному, естетичному й емоційному розвиткові, формуванню в дітей першого досвіду пошукової, творчої та спільної діяльності. На занятті діти виготовили веселу хмаринку з якої йде веселковий дощ. Роботою діти були задоволені.

13:54 10.04.2021

Аплікація з серветок "Баранець"

Аплікації - це такий вид виробів, якийособливо захоплює дітей, тому як для створення своїх «шедеврів» можна використовувати безліч підручних предметів, що є в кожному будинку. Аплікації з серветок дуже прості і різноманітні, діти отримують особливе задоволення, створюючи свої роботи з цього матеріалу.Кожна дитина з раннього віку виявляєінтерес до навколишнього світу, до вивчення всього нового. Аплікації дають можливість дітям розвивати свою уяву, дрібну моторику рук, вивчати різні текстури, форми, колірну палітру, знайомитися з новими предметами, тваринами, птахами і комахами, розширювати свій кругозір. Крім того, з аплікаціями дитина розвиває свою фантазію, може розвивати сюжетну лінію та інше.

13:45 10.04.2021

Аплікація з паперу Проліски

Аплікація — проект, в якому дитина тренує свої творчі та розумові здібності. Необхідно обрати сюжет та матеріали (бажано з цікавою та різною фактурою), а також визначити форму, розмір та колір елементів, щоб вони гармонійно поєдналися у композицію. Вирізання та приклеювання деталей теж дуже корисні для розвитку дрібної моторики. Регулярні заняття в цьому напрямку сприятимуть формуванню естетичного бачення. Аплікації з паперу – давно вже традиційне заняття творчістю для дітей.Аплікації дозволяють навчитися працювати з ножицями, руки дитини стають більш слухняними, також можна підвищити акуратність дитини. Так як на вулиці весна, то вихованці гуртка "Умілі руки" виготовили аплікацію у вигляді прекрасної весняної квітки- підсніжника.Згідно з легендою слов’ян, саме квітка Підсніжник попросив Сонце допомоги, коли стара баба Зима, Вітер і Мороз, не дозволяли Весни прийти на Землю. Робота дітям дуже сподобалась і вони були задоволені.

19:42 24.03.2021

Візит інопланетян

Існування або відсутність інопланетян є одним з найбільш хвилюючих питань сучасного суспільства. Дійсно, причини того зрозуміти цілком можна. По-перше, варто зауважити, що галактика не має кінця і краю, невже на одній лише Землі могло статися так, що з’явилися живі і розумні істоти?Це видається малоймовірним. По-друге, якщо все-таки життя на інших планетах дійсно існує, воно може там існувати довше, ніж на Землі, а тому дуже дивно, що інопланетяни так і не дали нам виразного знака про своє існування. Все це змушує серйозно замислюватися про можливе інопланетне життя і про можливі його наслідки.Крім того, дуже цікаво замислюватися і про можливих космічних гостей, які цілком можуть відвідати нашу Землю одного разу.Якими будуть космічні гості, взагалі незрозуміло і невідомо. Вони можуть мати зовсім іншу форму тіла, вигляд органів, їх поверхня і так далі.Вихованці гуртка "Умілі руки" теж фантазували  про те який вигляд має бути у інопланетних гостей.

16:23 13.03.2021

АПЛІКАЦІЇ ДО 8 БЕРЕЗНЯ СВОЇМИ РУКАМИ

У багатьох країнах світу все жінки, незалежно від соціального статусу і віку, із задоволенням святкують 8 Березня. А люди, в оточенні яких є представниці прекрасної статі, прагнуть зробити цей день для них ще більш приємним. Так, чоловіки вітають жінок квітами, брати сестер - невеликими сюрпризами, а дітки для своїх мам і бабусь роблять аплікації до 8 Березня своїми руками. При цьому подарунки, виготовлені самостійно, заслуговують найбільшої поваги, адже дитина вкладає в них всю свою душу.

19:57 01.03.2021

Творча Майстерня Діда мороза

На гуртку "Умілі руки"  запрацювала майстерня Діда Мороза. Гуртківці із захопленням виготовляють сувеніри і прикраси до свята Нового року.

12:37 13.12.2020

Виготовлення лісових мешканців

Весело і продуктивно проходять заняття гуртка "Умлі руки". Діти із задоволенням виготовляли друзів наших менших: їжачка, білочку, лисичку. Робота дітям дуже сподобалась і вони були задоволені її результатом.

08:28 24.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора