A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Чарівний світ творчості

Дата: від до Скинути

Об'ємна аплікація "Голуб миру"

  Мир на рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Вихованці гуртка приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Діти України за мир у всьому світі» і виготовляли аплікації. 

17:29 22.09.2023

Обривна аплікація "Зимовий пейзаж"

Аплікація – одне з найулюбленіших занять дітей. Дітям подобається щось вирізати з паперу або тканини, клеїти, розфарбовувати і зрештою отримувати творіння, зроблене своїми руками. Скільки радощів у дитинстві нам приносило виготовлення листівок до свят для батьків. Будь-яка творча діяльність, зокрема аплікація, має велике значення для розумового розвитку дітей. Сьогодні на занятті гуртка вихованці виготовили обривну аплікацію "Зимовий пейзаж". Даний вид аплікації дуже сподобався дітям.

14:15 17.02.2022

Об'ємна аплікація "Веселка"

Користь об'ємної аплікації для дитини підтверджена багатьма вченими-психологами, за допомогою неї діти починають мислити трьохмірно. Надалі, це заняття може перерости в професію архітектора або будівельника.На занятті гуртка вихованці виготовляли об'ємну аплікацію "Веселка " результатом своєї роботи були задоволені і зрадісттю її виконували.

11:47 15.02.2022

Аплікації "Зайченята"

Аплікація з виготовлення тварин  крім освітніх завдань несе в собі ще й виховні  а саме: виховання дбайливого ставлення до природи і виховання у дітей позитивного ставлення до результатів власної праці і праці інших людей,  позитивно впливає на вміння орієнтуватися в просторі, розвиток дрібної моторики, словникового запасу і розмовної мови. Крім того, таке заняття позитивно позначається на логічному і конструктивному мисленні і творчій уяві дітей.

12:52 25.01.2022

Об'ємна аплікація "Сніговик"

Створювати об 'ємні аплікації з паперу для дітей не тільки цікаво, а й корисно. Це чудово розвиває дрібну моторику, уяву, посидючість, увагу, просторове мислення. Сьогодні під час заняття діти виготовляли об'ємного сніговика. Робота була дуже цікава і дуже сподобалась дітям.

14:05 20.01.2022

Колективна робота "Сніговик"

Сніговик – один з найулюбленіших символів зимових свят та розваг. І хоч цьогорічна зима не дуже тішить нас своїм білим сніжком, та варто лише докласти трішки зусиль і ви зможете створити цих водночас кумедних та милих героїв своїми руками.Саме так зробили вихованці гуртка і виготовили кумедного сніговика із власних долоньок. Роботою діти були задоволені.

14:12 18.01.2022

Аплікація "Тваринни"

Найпоширеніший матеріал для створення нескладних виробів - це кольоровий папір. Дійсно, з папером працювати не тільки легко, але і весело. Робота з папером є також відмінною зарядкою для пальчиків дітей. На занятті гуртка діти виготовляли казкових звірів. Робота діткам дуже сподобалась і вони були задоволені результатом своєї праці.

12:35 13.01.2022

Конструювання з паперу "Рухома іграшка"

Конструювання з паперу вважається художньо-естетичним творчістю, т. Е. Діти втілюють якийсь образ (казковий або літературний персонаж, прикраса інтер'єру, образи з реального життя), передають його характер, спираючись на колір, форму, висловлюючи при цьому свою емоційну реакцію, приватне ставлення до цього образу. Провідна особливість конструювання - найтісніший зв'язок з ігровою діяльністю дітей, оскільки виріб робиться в процесі гри і для гри.

12:16 13.01.2022

Зимове дерево із серветок

 Зимові аплікації - один з улюблених видів дитячих виробів.  Сьогодні діти із задоволенням виготовляли зимові дерева із серветок. Такий вид  роботи дуже зацікавив дітей. Роботи вийшли різними і цікавими, адже діти вклали у них свою душу.

14:24 23.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора