A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з пішохідного туризму

До Всесвітнього Дня туризму проведено змагання працівників освіти і культури, жителів Жашківської ОТГ. Наш заклад представляла команда із 4 учасників - активних батьків учнів.  Змагання на дистанції "Смуга перешкод", яке в результаті жеребкування розпочала наша команда першою,   пройдено за 11 хвилин.  За учасників вболівали їх діти та вчителі. Друге місце - наше! Нагороди - грамоти та напольні ваги- отримав кожен гравець. Браво, шановні батьки!  

20:43 02.10.2019

Всесвітній День туризму

   Щороку 27 вересня відзначається Всесвітній День туризму. Це свято для кожного, хто відчуває в собі поклик до мандрів і не важливо чи до лісу, чи на закордонні курорти.

11:13 27.09.2019

Осінній Сорочинський ярмарок 2019!

В осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати лишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом… Чого тільки не було на тих ярмарках!

13:27 26.09.2019

Фізкультура і спорт у нашому житті

   "Спорт-здоров'я, спорт - це сила, що дає всім дітям крила!!" - під таким гаслом пройшов тиждень фізкультури та спорту в Жашківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. В Україні офіційно свято проводиться у другу суботу вересня.

13:26 15.09.2019

Зі святом Знань!

Щиро вітаємо з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

15:31 03.09.2019

Табір праці та відпочинку

З 28 травня по 14 червня цього року на тереторії Жашківського ЗЗСО I-III ст, №2 був організований табір праці й відпочинку для учнів 10 класу. Його очолила класний керівник, вчитель української мови та літератури Кравченко Тетяна Іванівна. Вихователем була вчитель з технологій Присяжнюк Ліна Йосипівна. 

10:38 14.06.2019

Літо - чудова пора відпочинку!

Для козацького загону нашого закладу кошовим отаманом В. Поліщуком було організовано спортивні змагання "Козацькі розваги". Школярі взяли активну участь у різних естафетах, за що отримали нагороди. За підтримки батьків було організовано "пікнік" на якому діти мали змогу поласувати козацькою кашею та смачними шашликами. 

09:44 14.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора