A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Ти як?

Дата: від до Скинути

Рухова активність – це запорука не лише фізичного, але й психологічного здоров’я.

Руханки  у школі є грою, яка розважає, навчає, відволікає. Активні учасники учнівського самоврядування  Яковчук Аріна та Калудова Еліна охоче проводять музичні руханки молодшим школярам, адже рухова активність – це запорука не лише фізичного, але й психологічного здоров’я.     Заряд енергії допоможе почати день на позитиві, що особливо цінно, коли надворі похмура погода або, як зараз, немає можливості надовго вийти на вулицю.    Танцювальні рухи, веселі дитячі пісні  не лише розважають учасників шкільного процесу, але й покращують здоров’я та настрій.

17:30 19.04.2024

Дискусія «Ментальне здоров'я: плекаємо стійкість.

Дбати про психологічний стан не менш важливо, ніж про фізичний. І якщо на душі зовсім не «ОК», потрібно це визнати. Варто вчитися долати стрес, відновлювати моральні сили. Підтримувати себе й тих, хто поруч. Плекаємо стійкість разом. Піклування про ментальне здоров’я має стати звичною справою кожного.

12:50 14.04.2024

Відчуття задоволення та знизити ризик депресії допоможуть трудові десанти!

З метою поліпшення санітарного та естетичного стану пришкільної території шкільна родина вийшла на традиційний «Суботник». Проведення суботника – це нагода зробити свою школу кращою. Саме такі наміри мали учасники суботника під час прибирання території біля школи, квітників. У ході спільної роботи було побілено бордюри, підстрижено кущі, знищено бур’яни та сухі дерева, прибрано клумби.

17:38 10.04.2024

Міжнародний День Щастя

20 березня світ святкує Міжнародний День Щастя.  Це свято виросло з ініціативи королівства Бутан та було проголошено ООН у 2012-му році. Для України це доволі нове свято, але воно вже набуває виразних національних ознак. Однією з найвиразніших особливостей українського Дня Щастя стала листівка-щасливка.       Формально, це анонімний лист із побажаннями у жанрі « до всіх, кого це стосується », згорнутий та зв’язаний барвистою стрічкою. Його головна мета – передати дрібку чуйного тепла всім, хто цього потребує.     Учні нашого ліцею долучились до майстер – класу з виготовлення листівок-щасливок. Адже основним символом Дня щастя в Україні є саме ці листівочки з теплими побажаннями, написані кольоровими олівцями та прикрашені яскравими стрічками. Їх дарують тим, кому бажають щастя.

17:47 21.03.2024

Соціальний проєкт «Дякую»

Стіна Подяки — американське свято, що набуває популярності в Україні. Мета соціального проєкту «Дякую»- подякувати Богу, ЗСУ, родині, друзям, людям, які надихають. Цього річ ліцеїсти Жашківського опорного ліцею №2 спільними зусиллями створили Стіну Подяки зі словами вдячності ЗСУ, воїнам — оборонцям, батькам, учителям, Богові, домашнім улюбленцям. Діти власноруч змайстрували Скриньку добра із закликом «Добро робити легко! Дякувати слід невтомно та дієво! Щодня!

16:24 27.02.2024

Листівка для Захисника!

Вихованці гуртка виготовляли патріотичні листівка для військових, які обороняють нашу Батьківщину від ворога.

16:44 26.02.2024

День ментального здоров’я

 До Дня ментального здоров’я заступник директора з виховної роботи Гвоздик І. О. з учнями 8 - А класу та педагогічним колективом провела гру «Будиночок, щоб не поїхати дахом». Щоб наші будиночки не «поїхали» треба рухатися по класі так, щоб «дах» не впав, але якщо листочок опинився на підлозі, то не сам собі його надіти, а потрібно попросити у ближнього про допомогу. При цьому «будиночок» у помічника теж має втриматися! Відпочиваємо, рефлексуємо, вчимося допомагати один одному, підтримуємо зв'язок відчуття дружньої атмосфери.

14:52 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора