A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Революція Гідності і Свободи

21 листопада  учнями 10 та 11 класу був проведений виховний захід "Революція Гідності". Мета заходу - це розширення знань учнів про фрагменти з історії України, донести важливість збереження патріотичного духу кожного громадянина, виховувати культуру взаємовідносин між людьми у щоденному житті, сприяти розвитку пізнавального інтересу, зрозуміти суть людського життя та визначати своє місце в ньому. 

17:38 27.06.2020

В Україні 21 листопада відзначають вже шосту річницю Дня Гідності та Свободи.

З нагоди відзначення шостої річниці Дня Гідності та Свободи, 21 листопада було проведено виховну годину з учнями 6 класу, спрямовану на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.  

17:36 27.06.2020

Виховна година у 6 класі «Народні символи України»

26.11 класний керівник Присяжнюк Л. Й. разом з учнями 6 класу провели виховну годину на тему"Народні символи України". Школярі розширили і поглибили знання про народні символи України, формували національну свідомість, виховувати патріотів рідної держави, глибокі почуття поваги до Батьківщини та її символів. Шестикласники розказували вірші про неньку-Україну, народні символи, співали патріотичні пісні, демонтрували свої прекрасні вироби(сорочки, обрусі, рушники, серветки тощо) і наостанок виготовили власноруч український вінок дружби, який буде прикрашати класну кімнату та виховувати патріотів рідної держави, глибокі почуття поваги до Батьківщини та її символів.

17:33 27.06.2020

Виховний захід «Сім кольорів щастя»

Щастя – це вічна дорога земна, Щастя – це літо, зима і весна, Щастя – це сонце, злива і сніг, Щастя – це пісню ділити на всіх, Щастя – це віра в добро і любов, Щастя – це музика вільних дібров, Щастя – це друзі і рідний твій дім. Щастя – це світ, подарований всім. Можливо, щастя має більше кольорів. Хто знає. Та всі знають лише одне, що воно — різноколірне, барвисте і світле. І нехай у кожного з вас щастя буде веселковим, чистим, бо людина приходить у світ для добра і для щастя. В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» 27 листопада у закладі відбувся цікавий і веселий виховний захід «Сім кольорів щастя». А підготували його школярі 3 класу з класним керівником Гребенюк Л. О. та музичний керівник Присяжнюк Л. Й.

17:28 27.06.2020

Веселі старти на честь Дня Збройних Сил України

6 грудня проведені веселі старти серед школярів 5-6 класів на честь Дня Збройних Сил України. Учні були бадьорі та показали справжній дух бійця на шляху до перемоги. За підсумками змагань перемогли п’ятикласники.

17:26 27.06.2020

День Соборності України

З огляду на те, що вороги хочуть пошматувати, розірвати нашу державу на декілька клаптиків, цей день – дуже знаменна дата для нашої вітчизни. Україна – велика, різна за віросповіданням та ментальністю, але українська нація – це єдина, велика сім'я і ми будемо захищати нашу державу, допоки нам вистачить сил. І поки ми разом, доти ми сильні і лише разом зможемо подолати ворога. Україна – єдина!

17:21 27.06.2020

Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів.

День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців.

17:19 27.06.2020

Вишиванка дітям АТО

Школярі нашого закладу долучилися до благодійної акції «Вишиванка дітям АТО», метою якої є сприяння консолідації суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України. Шкільна родина передали в громадську організацію «Волонтерська Сотня Доброволя» 11 вишиванок, де діти Донеччини та Луганщини матимуть можливість одягнути вишиванку до свята Вишиванки!

17:13 27.06.2020

Українська вишиванка – це національна святиня!

Вітаю з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаю укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

17:10 27.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора