A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Інклюзивна освіта

Дата: від до Скинути

Година спілкування на тему: «2 роки - незламності, сили та витримки!"»

 Мета:вшанувати пам'ять жертв агресії Російської Федерації та героїв, захисників України, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

14:30 23.02.2024

Інтерактивно-розважальна гра «Мова єднає всіх»

   В рамках плану ліцею до Дня української мови було проведено інтерактивно — розважальну гру «Мова єднає всіх».    Мета заходу розширити знання дітей про скарби української мови, виховувати почуття патріотизму і гордості про рідну мову і свою державу.      Діти були активними учасниками інтерактивних вправ та пізнавальних ігор про красу і значущість рідної мови. Ознайомились із ліричною поезією молодої поетеси, уродженки с. Сорокотяги Оксани Кіндатюк.

15:48 21.02.2024

Всесвітня "тиха" акція "Ангели пам'яті"

Асистенти вчителів, соціальний педагог разом з учнями з ООП долучилися до Всесвітньої "тихої" акції "Ангели пам'яті". Вічна пам'ять Героям Небесної сотні.

14:55 20.02.2024

День Домовика

  9 лютого було проведено свято "День Домовика". Метою даного свята було розширити знання дітей про Домовиків.

14:29 09.02.2024

День народження ЛЕГО

Маринчук О.Б., педагогом соціальним, сумісно із вчителями асистентами інклюзивних класів, 29 січня 2024 року проведено інформаційну бесіду до Дня народження ЛЕГО та проведено розваги для дітей з ООП.      Мета: розвивати творчу уяву, асоціативне мислення, терплячість та наполегливість під час виконання завдань, розвиток  рухової координації, психологічне розвантаження, залучення учасників до рухової активності.  Виконали такі вправи: "Таємнича торбинка", "Будуємо місто", "LEGO" - перетворення", виконали руханку та вправу "Хто перший побудує вежу".

15:00 29.01.2024

День навпаки. Ігри та розваги "Икичнутохімс"

  День навпаки, чи день протилежностей. Його відзначають 25 січня. Цей день як дитяча гра, його може відсвяткувати кожен охочий, сказавши протилежне тому, що має на увазі або зробивши все не так, як потрібно. Це свято є підтвердженням не вичерпної дитячої фантазії, уяви та веселощів. 

14:49 25.01.2024

Засідання команди ППС учнів з ООП

Засідання команди психолого - педагогічного супроводу осіб з ООП ліцею за участю фахівця ІРЦ Фуркало Д.С. проведено 19 січня 2024 року. Було обговорено результати корекційно - розвиткової роботи за І семестр, визначено рівні підтримки учнів та категорії освітніх труднощів. Команда ППС також визначала умови для навчання та створила ІПР, розробила індивідуальний навчальний план на основі аналізу плану за І семестр. Для обговорення питань засідання батьки осіб з ООП підключались в дистанційному режимі.Окремим батькам було рекомендовано з'явитись  для консультування до ІРЦ з дітьми.

14:19 19.01.2024

Міжнародний день Сніговика

   18 січня асистентами вчителів був проведений майстер-клас по виготовленню Сніговиків для учнів з ООП.

14:15 18.01.2024

Святковий захід "З Різдвом Христовим та Новим роком"

   28 грудня асистентами вчителів та соціальним педагогом був проведений святковий захід присвячений Різдву та Новому році для учнів з ООП. На даному заході учні поринули у чарівну магію Різдва та Нового року. Діти грали у веселі ігри, розгадували загадки, малювали із закритими очима дракона, відгадували картинки пов'язані із зимою, складали пазли, прикрашали ялинку. А вкінці заходу всі частувалися чаєм із солодощами.

15:04 28.12.2023

Виховний захід «Хустку зав'яжи»

   В День української хустки, 7 грудня, було проведено виховний захід «Хустку зав'яжи» для дітей з ООП асистентами учителів і соціальним педагогом ліцею.     Мета заходу :            -  ознайомити дітей з хусткою-оберегом; зі значенням хустини в побуті української родини, яку роль вона відіграє в наш час в обрядах українського  народу;            - формувати уявлення про орнамент і його символи;            - виховувати любов і повагу  до українських традицій та звичаїв свого краю.

13:44 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора