A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Уроки

Дата: від до Скинути

STEM - урок природознавства в 5 класі НУШ

Кожен урок природознавства в 5 класі НУШ має практичне спрямування. Але урок "Розчини і нерозчинні речовини" - супер - практичний. Кожен учень відчув себе експериментатором, кожен обрав для проведення дослід, прокоментував його та  зробив висновок. На урок учитель Гвоздик І.О. підготувала пізнавальне відео, цікавинки. Щільний зв'язок з життям та цікаві STEM - технології заняття зробили його цікавим, корисним та яскравим в прямому сенсі. 

13:55 21.10.2023

Модуль "Баскетбол"

Проводить учитель фізичної культури Жашківського ліцею №2 Ткаченко Юрій Борисович

11:19 08.02.2023

Онлайн уроки під час військового стану

 З 14 березня відповідно до  наказу в закладі відновлено освітній процес в онлайн режимі. Педпрацівники у різних варіантах використовують електронні ресурси: Всеукраїнська школа онлайн, регіональні платформи, ресурси закладу освіти, в тому числі приватні.

16:23 03.04.2022

Урок зарубіжної літератури

Фрагмент уроку зарубіжної літератури у 6 класі за повістю Ч.Діккенса «Різдвяна пісня у прозі». Вчитель Топчій Галина Валеріївна «Різдвяна пісня у прозі» один з найкращих творів Чарльза Діккенса. Атмосфера різдвяних свят наповнює відчуттям радості, веселощів, очікування дива. Мета уроку: на прикладі історії головного героя твору вчити дітей розуміти, що таке справжні життєві цінності, виховувати гуманістичні якості, людяність, повагу до людей. https://drive.google.com/file/d/1GcFobpcwh8zrU54N96Pp0ysoM41eX8i5/view?usp=sharing  

12:03 15.12.2020

Використання експерименту на уроках географії

В 6 класі пізнавальним був урок "Компас, його будова та використання". Для учнів були підготовлені різноманітні завдання на орієнтування на місцевості, на вміння визначати сторони горизонту з використанням природніх обєктів. Учні також демонстрували самостійно виготовлені компаси  під час уроку, що викликало неабияку зацікавленість в однокласників.

15:17 11.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора