A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Жашківчани відзначили 383 День народження міста

Дата: 15.10.2019 20:53
Кількість переглядів: 154

14 жовтня 2019 року жителі міста Жашкова та району відсвяткували День міста у день православного свята Покрови Пресвятої Богородиці. Святкування розпочали з урочистої ходи та покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків.
Знаковою подією цього заходу було відкриття пам’ятного знаку учасникам та загиблим новітнім Героям – Борцям за волю і незалежність України. Право відкрити пам’ятний знак надано: міському голові Ігорю Цибровському, військовому комісару Жашківського районного військового комісаріату Валерію Коврику та синові загиблого військового Олександра Бердеса - Ростиславу. Освячення пам’ятника та панахиду за загиблими провів священик Черкаської єпархії УПЦ Київського патріархату, військовий капелан Тарас Левицький.
Далі свято продовжили на Соборній площі.
Із вітальними словами до присутніх звернулися: народний депутат України Сергій Нагорняк, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Барабаш, голова районної ради Світлана Волошенюк, керівник делегації від Столбцовського району Республіки Білорусь Ірина Пашкевич.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора