A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

„Зроби крок собі назустріч! Зміни світ на краще разом із волонтерами Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2.

Дата: 27.06.2020 17:18
Кількість переглядів: 151

Волонтерів називають по-різному, але всі знають, що волонтер – це людина, що допомагає сусідам, співвітчизникам та людям, які потребують допомоги вдома чи за кордоном. Волонтери працюють в школах, лікарнях, бібліотеках, при захисті навколишнього середовища, допомагають воїнам в зоні АТО.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. Особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна. Школярі нашого закладу постійно долучаються до волонтерства.

  • Підтримка воїнів АТО та їх сімей.
  • Проведення патріотичних акцій, операцій, проектів, пам’ятних лінійок та інших заходів.
  • Вшанування пам’яті загиблих воїнів Другої світової війни, війни в Афганістані, АТО.
  • Проведення благодійних ярмарок, акцій з метою надання допомоги.
  • Догляд за пам’ятниками та могилами загиблих воїнів.

Так, і цього разу до Міжнародного Дня волонтера, яке відзначається 5 грудня, шкільна родина закупила воїнам АТО теплі шкарпетки, рукавиці, засоби особистої гігієни, ліки, малюнки, які малювали другокласники та передали Якименко Василю Васильовичу–голові  групи волонтерів Жашківської  районної  Спілки ветеранів МВС, засновнику та співголові ГО «Спілка  учасників АТО Жашківщини, керівнику Жашківського Центру допомоги учасників АТО.

Дякуємо за те, що присвячуєте свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, виявляєте щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай ваші благі справи повертаються вам добром сторицею!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора