A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Свято книги

Дата: 25.04.2019 14:24
Кількість переглядів: 180

     22 квітня пройшло свято, приурочене Дню книги у ньому активно брали участь учні 6 класу. Вони розповідали про народження книги, про її значення у житті людини. Зала привітно вітала крилатими висловами про книгу, народними прислів’ями  і приказками та книжковою виставкою, учні продемонстрували сценки у яких представили книгу як цікаве джерело пізнання, вчили бережливо поводитись із бібліотечними фондами.  

      Книга – це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе. Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємось до книги. Вона  відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи,  життя.

   Книга -  мудрий друг , який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Нерідко книга, прочитана нами в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя. «Хто багато читає, той багато знає» - так говорять у народі. І це правда. Книга вчить як на світі жить. Серед багатьох весняних свят є прекрасне свято – День книги.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора