Яблука для здоров'я
Зимова пора – найбільш вдалий час, щоб насолодитися чарівними властивостями і чудовим смаком страв з яблуками – найбільш прославленими і одночасно найбільш корисними і універсальними фруктами у світі.
Жоден плід на планеті не оповитий такою кількістю легенд і з жодного іншого не готують так багато різних страв на всіх континентах. Що тільки не роблять з яблуками: варять, парять, смажать, запікають, маринують, квасять, солять, сушать, фарширують, зацукровують, глазурують і т. д.
От і шестикласники на занятті факультативу «Зелена аптека» підготували різні вироби , страви з яблук. Школярі принесли печені , фаршировані сиром, сушені, квашені яблука і навіть торт з яблук «Шарлотка». Позитивно заряджені енергією діти приступили до дегустації страв. На занятті панувала яскрава атмосфера. Учні веселилися, пригощали друзів, смакували.