Фестиваль українських страв
Одна з яскравих неповторних особливостей кожного народу – його національна кухня. За традиціями приготування та споживання їжі, улюбленими стравами людей можна судити про народний характер.
Кухня українців надзвичайно смачна, своєрідна і різноманітна. Ознайомленню молодших школярів з її основними стравами, а також із цілим пластом фольклорних творів, народних ігор, звичаїв та традицій сприяло тематичне свято, яке підготували школярі 4 класу разом з класним керівником Лясковською Л. Л. .
У святково прикрашеній залі стояли накриті рушниками і скатертинами столи. На них – великі тарелі з пирогами,пампушками, варениками, налисниками, млинцями, дерунами, фруктами тощо. Діти під веселу музику пригощали гостей смачними українськми стравами, співали запальні українські пісні, танцювали та розповідали про українські традиції харчування.