A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Звернення до учасників освітнього процесу та громадськості

Дата: 12.11.2021 19:57
Кількість переглядів: 939

 На сайті  Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 було оприлюднено інформацію про заняття, яке проводила практичний психолог Завада Р.П. До інформації було додано фотопідтвердження даного заходу за участю дітей. Проте, безпосередньо перед самим заходом психолог не звернула увагу на стіни класу, де  було зображено знак, який є в переліку заборонених.  У цьому зі сторони адміністрації закладу було допущено помилку, яка стосується виховання підростаючого покоління.  В ході вияснення ситуації з’ясувалось, що даний знак був зображений на стіні класу руками учнів – старшокласників.

Адміністрація закладу просить вибачення в учасників освітнього процесу, громадськості  за прогалини зі свого боку у виховному процесі учнів,за те, що дане фото потрапило на офіційний сайт закладу.

 Також повідомляємо, що з усіма причетними учнями до зображення цього знаку на стіні класу була детально проведена  виховна  роз’яснювальна  бесіда, а педагогічні працівники закладу попереджені про особливу уважність щодо оприлюднення матеріалів у мережах та на офіційному сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора