A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Учнівське самоврядування

Дата: від до Скинути

ВДЯЧНІ ЗСУ !

 Сердечно дякуємо нашим захисникам і захисницям за те, що ми маємо змогу відвідувати ліцей, здобувати нові знання, спілкуватися з друзями. Допомогу (речі першої потреби), яку зібрали у ліцеї передали у благодійний фонд «Ми єдина Україна». Сподіваємось, що наша підтримка стане гарним подарунком ЗСУ. Все буде Україна!

14:30 13.09.2023

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

   Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

15:12 01.09.2023

 Всесвітній день моркви

4 квітня – дуже смачне та корисне свято для всіх поціновувачів свіжих овочів, яке називається Всесвітнім днем моркви. Випити морквяного соку, скуштувати морквяний пиріг чи просто похрумтіти соковитий коренеплід – в цей день можна робити будь-які морквяні страви, адже цей овоч не тільки надзвичайно смачний, він є джерелом великої кількості вітамінів та мікроелементів.

15:00 04.04.2023

Наш вічний біль - Афганістан

   Щорічно на державному рівні українська спільнота відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

19:15 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора