A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Всеукраїнський онлайн-урок із кібербезпеки “Я. Безпека. Кіберпростір”

Дата: 21.03.2024 20:04
Кількість переглядів: 8

Кібербезпека - важлива! | Дрогобицька Міська Рада

Всеукраїнський онлайн-урок із кібербезпеки “Я. Безпека. Кіберпростір”

31 жовтня завершуємо #cybermonth2023 масштабною подією – Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського та Держспецзв’язку проведуть всеукраїнський онлайн-урок “Я. Безпека. Кіберпростір”.

Участь можуть взяти учні, студенти, молодь та всі охочі з усієї країни. На уроці ви дізнаєтеся: ❓як атакують хакери, зокрема і російські, та як можуть використати молодь для досягнення своїх цілей (спойлер – мішенню може бути кожен!); ❓як захистити себе і своїх близьких від кіберзагроз; ❓як кібергігієна може врятувати ваші особисті дані та гроші; ❓як користуватися інтернетом безпечно – та багато іншої корисної інформації.

Якщо вам сподобався урок, просимо вас заповнити форму зворотного зв’язку та залишити ваші дані, щоб отримувати більше інформації про кіберзахист та кібергігієну; підписатись на дайджест з теми кіберу, новини та аналітичні звіти; отримувати інформацію щодо можливостей навчання тощо: https://cutt.ly/HwE5adBN ➡️Крім того, пройдіть тест та перевірте ваші кіберзнання: https://cybermonth.cip.gov.ua/everyon... Сприяємо підвищенню рівня обізнаності молоді у кіберсфері. ✊ Протидіємо кіберзагрозам разом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора