A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Для чого потрібні гуртки для дітей?

Дата: 21.10.2023 18:42
Кількість переглядів: 7

Классный руководитель и милые ученики | Премиум векторы

Гуртки – це місце, де дитина має можливість вільно виражати свої інтереси та знайти щось, що стане для неї справжнім покликанням. Знання потрібні ще й для всебічного, багатого, щасливого духовного життя, не пов'язаного безпосередньо з працею.

Бісероплетіння є корисним і важливим заняттям у всебічному розвитку дітей, розвиває творчі здібності, уяву, фантазію, художній смак при підборі бісеру та поєднанні кольорів, мілку моторику рук, а також інтерес до художньої творчості. На заняттях діти навчаються створювати з бісеру оригінальні іграшки, брелки, прикраси, композиції з плетених квітів, та інші креативні поробки.

Гурток з футболу – це 40 хвилин командної роботи задля спільної мети. Головна моя мета як тренера на гуртку: показати найкращі сторони цього виду спорту, передати власний досвід гри, а також, що є одним з найважливіших пунктів – зробити все, щоб діти грали з пристрастю, з запалом в очах переносили цей запал на усі власні починання.

Настільні ігри допомагають розвивають логіку, мислення та соціальні навички, зокрема уважність, пізнання, асоціації та запам’ятовування.

Настільні ігри — це перевірений і надійний спосіб навчити юних дослідників навичкам міжособистісного спілкування та розважити їх без телевізора, комп'ютера чи планшета.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора