A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Відповідальність починається з тебе!

Дата: 19.10.2021 18:09
Кількість переглядів: 56

Цьогоріч ми вперше відзначаємо Всеукраїнський День відповідальності людини, водночас вшановуючи пам’ять видатної особистості, автора «Декларації відповідальності людини» Богдана Дмитровича Гаврилишина.

Богдан Гаврилишин напрацював 15 універсальних кроків для становлення особистості відповідальної людини, роль якої в розвитку свідомого громадянського суспільства вимірюється наполегливим самовдосконаленням, повагою до ближніх, підтримкою сім’ї, любов’ю до навколишнього середовища, зусиллями й прагненнями зберегти культурні надбання країни й людства та щирою взаємодією зі світом.

На засіданні учнівського самоврядування відбулася бесіда про відповідальність людини та важливість обдуманих рішень і вчинків. Ми розглянули  15 ефективних пунктів для здорового й успішного майбутнього людства − «Декларацію відповідальності людини».

 Важливо пам’ятати, що кожен день  – це день відповідальних дій! І хай 19 жовтня стане для вас тим днем у році, коли ви похвалите себе за кожен прояв своєї особистої відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора