A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

unicef ukraine допомога «Школа в коробці»

Дата: 03.04.2023 17:43
Кількість переглядів: 29

За підтримки держави та співпраці з міжнародним дитячим фондом ЮНІСЕФ реалізовуються корисні освітні проєкти. Серед останніх, реалізованих міською радою та відділом освіти у партнерстві з дитячим фондом ЮНІСЕФ,  –  «Школа в коробці», розроблений для підтримки українських навчальних закладів.  Зокрема,  забезпечення дітей необхідним шкільним приладдям  і допомога вчителям в організації навчального процесу, який і в тилових областях  переривається через повітряні тривоги та здебільшого продовжується в укриттях.

У рамках проєкту «Школа в коробці» для  Жашківського ліцею №2 передано 5 наборів «Школа в коробці», куди входить канцелярське приладдя для застосування на уроках як у класах, так і в укритті. Для першачків, які навчатимуться в 1 класі 20 наплічників з індивідуальними наборами канцтоварів.

 Також у продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю»  наш ліцей отримав один персональний ноутбук для заступника директора з виховної роботи Гвоздик І. О. , який буде  використовуватися під час онлайн та офлайн заходів.

Освіта Жашківської міської територіальної громади – це відкрита, різнопланова та самодостатня система, яка постійно модернізується з урахуванням вимог часу.           

Сприяють цьому як самі освітяни на чолі з начальником відділу освіти Людмилою Рябоконь, так і, власне, міський голова Ігор Цибровський та депутати міської ради, які гідно тримають освітній фронт.

Попри численні виклики, пов’язані з воєнним станом, самоврядці продовжують спрямовувати вагому частину коштів місцевого бюджету саме на поліпшення умов у навчальних закладах і розширення можливостей для розвитку дітей. Адже мова – про майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора