A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Україна – країна нескорених!

Дата: 21.11.2022 17:21
Кількість переглядів: 29

 МИ - НАЦІЯ!

Бо ж ми не просто люди, ми - країна!

Своя земля і мова в нас своя.

Ми - нація! Ми дружняУкраїна.

У ній частинка кожного, і я!

 

    Навіть ті, хто ніколи не чув про існування України, або був лише знайомий з назвою нашої країни, скажуть: «Аааа! Так я знаю Україну!». Чим же особлива наша Батьківщина? Що так звеличує її серед інших країн світу?

    Класний керівник Заплішна Т. М. організувала виховну зустріч з п’ятикласниками на тему «Україна – країна нескорених», приурочену до Дня Гідності та Свободи. Цікавою була для учнів вікторина «Чи знаєте Ви Україну?» Дітям необхідно було визначити правдивий вислів, чи ні. Учні складали  прислів’я, співвідносячи їх частини. Вікторина «Моя Україна» надала можливість виявити ерудованих учнів.Діти із зацікавленням прийняли участь у інтерактивній грі «Дешифрувальник».  Кмітливість та начитаність учнів допомогла при виконанні завдань до вікторини «Що ми знаємо про Україну?»

  Захід спрямований на виховання патріотизму, любові до своєї батьківщини, її мови та культури, усвідомлення власної значущості в ході історії держави.

  Слава країни – це не лише її територія, мова, природні багатства, а головне – люди, які своїми здобутками прославляють країну на весь світ.

 У духовному й політичному житті кожного народу є визначні події й роки, які назавжди входять в його історію, свідомість, визначають характер буття, місце і роль  країни у світі.

Ми свідки історії, історія – це ми…

Події в Україні тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Ми живемо у непростий час – час змін.

            Я — українець! Тут моє коріння.

            У цім краю мені судилось жить.

            До всіх звертаюсь: «Слава Україні!»

            «Героям слава!» — відповідь звучить.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора