A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Днем святого Миколая!

Дата: 06.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 34

   Щиро вітаємо Вас зі світлим святом – Днем святого Миколая!

    Хочемо в це свято милосердя, співчуття та турботи про ближніх побажати, перш за все, не забувати про тих, хто сьогодні найбільше потребує нашої уваги й допомоги, а найголовніше робити все задля того, аби всі українські діти жили під мирним небом, були здорові та щасливі. Нехай, попри війну та складні часи, маленькі українці відчують справжні сімейні цінності та любов.

    Нехай святий Миколай надихне на добрі вчинки й справи. У цей світлий, особливий для всіх  день хочемо побажати всім вам, перш за все, здоров’я, а також добробуту і злагоди, віри в краще та миру й перемоги.

  А також, наші працівники, діти та батьки щиро вдячні керівнику соціальних проєктів благодійного фонду "Нова громада" Віктору Погорілому за солодощі! Ваша участь у благодійній діяльності – це свідчення Вашого відкритого на добро серце. Успіхів і процвітання Вашій діяльності, яка супроводжується такими добрими та благородними справами! Дякуємо!

  Хочемо подякувати та висловити повагу тим, хто зараз захищає нашу країну, хто робить неможливе і несе нам віру в перемогу. Шановні захисники й захисниці, Ваша самовідданість і героїзм — найбільше диво для всіх нас, бо саме Ви стоїте на варті нашого миру та незалежності. Нехай кожен з Вас відчуває підтримку та вдячність усієї нації! Бажаю кожному з нас, щоб ці обʼєднані свята наповнили наші оселі теплом і спокоєм у такі непрості часи. Безмежна гордість за тих, хто творить дива щодня, захищаючи нас. З безмежною вдячністю! Слава ЗСУ! Слава Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора