A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Тиждень безпеки дорожнього руху (звіт)

Дата: 19.05.2023 16:09
Кількість переглядів: 17

Протягом 15-19 травня в ліцеї проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня класні керівники провели в класах заходи, спрямовані на попередження дорожньо - транспортному травматизму.

Свої знання з правил дорожнього руху учні другого класу продемонстрували, відповідаючи на запитання вікторини"Більше правил знаємо - лихо оминаємо", які підготувала класовод Швець О.П., створюючи малюнки, переглядаючи мультфільм. Учні усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях та дотримуватись правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я.

Учні 3 класу з класоводом Бурлакою Л.П. зустрілись з інспекторами сектору реагування патрульної поліції Шеремета Дмитром Ігоровичем та Мусієнком Іваном Вікторовичем, з інспектором ювенальної превенції старшим лейтенантом Бакал Тетяною Миколаївною. Діти повторили  правила дорожнього руху, ознайомилися з патрульною поліцейською машиною. Повторили правила переходу  пішохідного переходу, що й продемонстрували  інспекторам. 

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму, з першокласниками класоводом Лясковською Л.Л. проведено ряд заходів: бесіда "Правила для пішоходів", тематичний урок "Наш друг світлофор", практичне заняття "Переходимо дорогу"; заступник з виховної роботи Гвоздик І.О.  здійснила з найменшими школярами екскурсію до "Кімнати безпеки".

Класний керівник  6 класу Коваль В.П. провела тематичний урок "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану", на якому повторили правила учасників дорожнього руху під час війни. Розглянули ситуації за участю велосипедистів та пішоходів на дорозі. Провели вікторину "Обережно на дорозі!"

Панасюк О.М. в 7-Б класі провела класну годину "Безпека дорожнього руху". Учні повторили правила переходу перехресть за сигналами світлофора та набули навичок переходу дороги за сигналами регулювальника; практикувалися на розпізнаванні дорожніх знаків.

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі у 8 класі проведено превентивну бесіду "Організація дорожнього руху", у 5 класі - годину спілкування "Безпека дорожнього руху", у 9 класі інформаційну годину "Мотоцикл і безпека", учні 4 класу виготовляли буклети.

https://youtu.be/41liwOZrD4I


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора