A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Всеукраїнська акція "Запали свічку пам'яті"

Дата: 24.11.2023 15:43
Кількість переглядів: 25

    25 листопада ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок – Голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв.

    В цей день у нашому ліцеї асистентами вчителів та соціальним педагогом для учнів з ООП був проведений круглий стіл Всеукраїнської акції "Запали свічку пам'яті",  для того, щоб вшанувати пам’ять про мільйони людей, які загинули мученицькою смертю від голоду, згадати українські села і хутори, які щезли з лиця землі після найбільшої трагедії XX століття, запалити січку пам’яті.

 На даному заході учні закріпили свої знання про Голодомор, його причини та наслідки. Послухали закон "Про п'ять колосків", переглянули  відео про історичні факти 1932-1933 рр., зробили поробку "Свічечка пам'яті", прослухали та обговорили Пам'ятки про хліб. А також усі присутні на даному заході отримали паперових янголів, які прикріплювали до дошки зі співчутливими словами та побажаннями невинним жертвам тих страшних подій.

Відео

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора