A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховні заходи «Голодомор – 1932-1933 років – біль серця всієї України» та "Невиплакані сльози України"

Дата: 22.11.2023 15:18
Кількість переглядів: 19

   22 листопада були проведені виховні заходи класними керівниками Гоменюк С.С. і Панасюк О.М., та асистентами вчителів Цимбал Н.В. та Коломієць В.В. для учнів з 8-А та 8-Б класів.

   Панасюк О.М. разом з асистентом вчителів Коломієць В.В. провели у 8-Б виховний захід "Невиплакані сльози України".

   Мета даного заходу: формувати в учнів ціннісних орієнтацій до держави; сприяти поверненню історичної пам'яті про голодомор 1932 - 1933 років; формувати в ліцеїстів повагу до подій тих часів, виховувати почуття співпереживання, поваги до минулого України; виховувати в учнів почуття патріотизму, любові до рідного краю.

   Гоменюк С.С. разом з асистентом вчителів Цимбал Н.В. провели у 8-А класі виховний захід «Голодомор – 1932-1933 років – біль серця всієї України».

Мета заходу: виховувати здатність кожної людини на скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів співвітчизників, виховувати патріотів своєї держави; ознайомити учнів з трагічним минулим нашого народу; вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; розвивати вміння аналізувати, виділяти головне, порівнювати, узагальнювати та систематизувати, формувати гнучкість, самостійність, критичність мислення.

  А також спільними силами оформили банер до Дня пам’яті жертв Голодомору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора