A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Міжнародний день толерантності

Дата: 16.11.2023 15:15
Кількість переглядів: 14

   16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку з ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.
   Толерантність – це повага до людської індивідуальності, визнання основоположних прав і свобод людини та громадянина, прийняття та правильне розуміння різноманіття культур та форм самовираження.
 У Жашківському опорному ліцеї №2 педагогом соціальним проведено акцію "Толерантність має стати ознакою нашого життя" у 7 класі. Переглянули соціальний відеоролик "Толерантність починається з мене" та обговорили його.
   У 3 класі провели тренінг "Толерантність", метою якого було поглибити розуміння учнями поняття "толерантність", формувати повагу, визнання до себе та інших людей, до їхньої культури, розвивати адекватну самооцінку, виховувати спостережливість, уважність до інших людей, виховувати чуйність, взаємоповагу, людяність, терпимість і небайдужість. Виконали гру "Витинанку", "Продовж речення", "Квітка толерантності".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора